Bijwerkingen van fenegriek in een Baby

Bijwerkingen van fenegriek in een Baby

In een wereld met toenemende bezorgdheid over de grote farmaceutische bedrijven, dure medicijnen, onbekende effecten op lange termijn van de geneeskunde en de kwaliteit van het voedsel dat we consumeren, hebben veel mensen zich tot natuurlijke alternatieve oplossingen.

In de afgelopen jaren, is fenegriek uitgegroeid tot een steeds populaire kruid bij vrouwen worstelen met het geven van borstvoeding en de melkproductie. Hoewel er een gebrek aan klinische onderzoek fenegriek ondersteunen als hulp in moedermelk productie, de Mayo Clinic erkent als een kruidensupplement die borstvoeding kan vergemakkelijken.

Mamma middels fenegriek borstvoeding doeleinden gewoonlijk nemen drie of meer capsules supplementen, die een grote hoeveelheid van een kruid dat men anders zou kunnen hebben bij kleine hoeveelheden zeer zelden. Hoewel dit misschien krijgen de melk stroomt, het kan ook nadelige gevolgen hebben op een baby.

De Maple Syrup Effect

Fenegriek kan veroorzaken zowel baby en moeder naar urine die ruikt naar ahornsiroop produceren. Dit kan ten onrechte leiden tot zorgen dat de baby heeft maple syrup urine ziekte, dat is het teken van de belangrijkste metabolische problemen.

Allergieƫn

Fenegriek is nauw verwant aan pinda's, die een gemeenschappelijke allergeen zijn. Baby's van moeders die fenegriek, terwijl de verpleging gemeld symptomen zoals maagklachten en koliek.

Dunne ontlasting

Fenegriek is bekend voor het creƫren losse ontlasting, die bij baby's kan leiden tot diarree.