Bijwerkingen van de pil terwijl Zwanger

Veel vrouwen blijven anticonceptie voordat ze beseffen dat ze zwanger zijn, soms voor maanden. Voor veel van deze vrouwen, dit is een enge gedachte en roept veel vragen op over de gezondheid van de baby, miskraam en ontbrekende essentiële prenatale zorg. De anticonceptiepil werkt door te voorkomen dat een eicel wordt vrijgegeven of door belemmeren het ei van bewegen door de eileider en verdikking van de cervicale slijm om het sperma's reis naar de eicel te voorkomen.

Miskraam Concerns

Het gebruik van orale anticonceptiva tijdens de vroege zwangerschap meestal geen miskramen veroorzaken. Volgens "Pediatrische en Perinatale Epidemiologie," tussen 1996 en 2002, werd een grote studie uitgevoerd van bijna 100.000 zwangere vrouwen en geen correlatie tussen de kunstmatige hormonen, zoals die in anticonceptie, en een verhoogde mate van foetale sterfte bij baby's.

Aangeboren afwijkingen

Volgens de Mayo Clinic, hebben vrouwen ongeluk voortgezet met de pil, terwijl in de vroege stadia van de zwangerschap voor vele jaren en het is nog een wetenschappelijke link naar aangeboren afwijkingen te hebben. De hormonen die in geboortebeperking --- oestrogeen en progesteron --- niet zijn gekoppeld aan specifieke aangeboren afwijkingen. Hoewel er geen specifieke aangeboren afwijkingen verbonden pil is, progesteron alleen maar pillen hebben een verhoogd risico op ectopische.

Zwangerschapssymptomen

Zwangerschap symptomen zoals misselijkheid, braken, hoofdpijn, borst zwelling en borsten niet gemaskeerd door de hormonen in anticonceptie. Veel van deze symptomen geassocieerd met premenstrueel syndroom (PMS) en de normale menstruele cyclus. Vrouwen die deze symptomen zonder een periode zou moeten hebben van een gevoelige zwangerschapstest gedaan. Sommige anticonceptiepillen zijn zo ontworpen dat u slechts vier periodes per jaar en sommige anticonceptiepillen kunnen periodes in sommige vrouwen volledig te stoppen, zolang ze aan de pil. Als je niet ongesteld wordt, terwijl je aan de pil, en je deze hebt gemaakt gelijk heb je hoogstwaarschijnlijk niet zwanger. U moet doorgaan met je pil te nemen. U kunt ook een thuis zwangerschapstest om ervoor te zorgen dat u niet zwanger bent. Anticonceptie hormonen niet zwangerschapstesten belemmeren, omdat zwangerschapstest op zoek bent naar het hormoon HCG, die niet wordt gevonden in een pil.

Mother's Side Effects

Vrouwen die de pil nemen tijdens de zwangerschap hebben meestal meer misselijkheid, braken, een opgeblazen gevoel en vermoeidheid dan andere vrouwen die geen anticonceptiepil tijdens de zwangerschap. Veel vrouwen ontslaan deze symptomen omdat ze samenvallen met vele premenstural symptomen.

Het beëindigen van een zwangerschap

U kunt een zwangerschap niet per ongeluk te beëindigen door het nemen van een normale dosis van de pil. Volgens de Zuid-Carolina noodanticonceptiemiddel Initiative, het nemen van een grote dosis anticonceptie gebruikt kan worden als een noodsituatie anticonceptie, maar het is waarschijnlijk alleen om een ​​paar dagen te werken na onbeschermde seks, niet na een zwangerschapstest is teruggekomen positief. Als u van plan om een ​​grote dosis van anticonceptie als een noodsituatie anticonceptie gebruiken, overleg dan met uw arts of apotheker om te controleren of de dosering juist is.