Bijwerkingen van de Diet Patch

Bijwerkingen van de Diet Patch

Dieet pleisters hebben een zelfklevende kant dat kleeft aan je huid. Dieet medicatie die je normaal zou nemen in pilvorm wordt geleidelijk vrijgegeven door uw huid om uw eetlust te onderdrukken en het verhogen van uw metabolisme. Er zijn een aantal dieet patches, en ze bevatten verschillende actieve ingrediënten. Al deze ingrediënten hebben bijwerkingen die je moet weten over.

Blaaswier

Blaaswier is ook bekend als blaaswier. Het is bruin zeewier gevonden in de oceaan en bevat jodium, die uw schildklier kan vragen om de stofwisseling te verhogen. Volgens de National Institutes of Health, hebben de effectiviteit en veiligheid niet onderzocht. Bijwerkingen zijn onder andere problemen met de schildklier, acne-achtige huidletsels, lage bloedsuiker, abnormale bloeden, verhoogde speekselproductie, maag irritatie en een metaalsmaak.

Guarana

Guarana is een plant uit de Amazone en wordt gebruikt voor meer energie en gewichtsverlies. Het bevat grote hoeveelheden cafeïne. Er is geen bewijs van de effectiviteit en veiligheid van guarana. Bijwerkingen kunnen zijn vaak plassen, misselijkheid en rusteloosheid. Guarana kan bijwerkingen hebben bij inname met clozapine, mexiletine of cimetidine.

5-HTP

Trypophane, een aminozuur, gemodificeerd door het lichaam in 5-HTP, dan omgezet in serotonine. Serotonine niveaus een impact hebben op uw eetlust, stemming en slaap. Volgens Advanced Life en Life Extension, wordt aangenomen dat er voldoende serotonine je eetlust kan verminderen. De effectiviteit van het gebruik van 5-HTP voor gewichtsverlies is niet onderzocht. Bijwerkingen kunnen ontstaan ​​wanneer 5-HTP wordt genomen met tal van andere medicijnen of als u bepaalde bestaande voorwaarden. U dient uw arts te raadplegen voordat u 5-HTP.

Yerba Mate

Yerba mate is een kruid gebruikt als een diureticum, een stimulerend middel en een antidepressivum. Herbal supplementen zijn niet door de Food and Drug Administration goedgekeurd voor de effectiviteit en veiligheid. Bijwerkingen van Yerba mate kunnen zijn: misselijkheid, braken, opvliegers, prikkelbaarheid, vaak plassen, hoofdpijn en nervositeit. Ernstige bijwerkingen zijn buikpijn, donkere urine, vergeelde ogen en de huid, koorts, onregelmatige hartslag en spiertrekkingen.

Weight Loss

Met behulp van een dieet patch kan wel of niet het antwoord voor u om gewicht te verliezen. De meest verstandige manier om het verlies van gewicht is om een ​​gezond dieet en lichaamsbeweging te combineren. Voedingsmiddelen die minder vet en suiker hebben kan lager uw calorie-inname. Supplementen die je stofwisseling te verhogen kan helpen, op voorwaarde dat ze veilig zijn en geen bijwerkingen hebben. Echter, het uitoefenen om spiermassa te behouden kan je metabolisme natuurlijk te verhogen. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een dieet of trainingsprogramma.