Bijwerkingen van Coreg

Bijwerkingen van Coreg

Coreg is een recept medicatie die werkt om de hartslag te verlagen en te ontspannen de bloedvaten, waardoor het bloed te stromen met minder weerstand. Coreg is geïndiceerd voor hoge bloeddruk, mild tot ernstig hartfalen en voor mensen van wie het hart is beschadigd als gevolg van een hartaanval. De generieke naam van het geneesmiddel is carvedilol. Zoals bij alle geneesmiddelen, zijn er verschillende bijwerkingen geassocieerd met Coreg gebruik.

Administratie

Coreg is verkrijgbaar in tabletten en verlengde afgifte capsules. Deze medicatie moet worden ingenomen met voedsel, bij voorkeur in de ochtend. Uw arts kan u beginnen op een kleine dosis van Coreg, daarna langzaam de dosis verhogen om een ​​therapeutisch niveau. Als je een pil of capsule mist, neem deze dan in zodra u eraan denkt, tenzij het tijd is voor uw volgende dosis; geen "double up" van de dosis.

Vaak voorkomende bijwerkingen

Coreg kan hoge bloedsuiker (glucose) niveaus, met symptomen zoals vaak plassen, extreme honger, wazig zicht, zwakte en extreme dorst veroorzaken. Mensen met diabetes moeten hun bloedsuikerspiegel zorgvuldig controleren bij het nemen van de drug.

Extra bijwerkingen zijn vermoeidheid, lage bloeddruk, droge ogen, duizeligheid, duizeligheid, diarree, hoofdpijn, misselijkheid, braken, gewrichtspijn, hoesten, problemen met in slaap vallen of door te slapen, en tintelingen, brandend of verdoofd gevoel in de benen of armen.

Ernstige bijwerkingen

Als u een van de volgende symptomen ervaart, raadpleeg dan uw arts zo snel mogelijk. Ernstige bijwerkingen zijn onder meer kortademigheid, flauwvallen, pijn op de borst, gewichtstoename, onregelmatige hartslag, netelroos, huiduitslag, gewichtstoename, jeuk, moeite met slikken en ademhalen, en zwelling van de onderbenen, enkels, voeten, handen of armen.

Overwegingen

Hartfalen symptomen kan enkele weken duren voordat verbetering optreedt. Als u moet stoppen met het Coreg, raadpleeg dan uw arts en de overgenomen 1-2 weken onder haar leiding bedrag te verlagen.

Als u symptomen van een lage bloeddruk ervaart bij het staan, zoals duizeligheid of licht in het hoofd, kan het nuttig zijn om langzaam op te staan ​​en te voorkomen staan ​​plotseling.

Waarschuwingen

Plotselinge stopzetting van Coreg kan een hartaanval of pijn op de borst veroorzaken. Volgens de Amerikaanse Food and Drug Administration, wordt Coreg niet aanbevolen voor mensen met ernstig hartfalen, astma, een onregelmatige hartslag of leverproblemen. Inname Coreg met rifampicine (Rifadin) kan het niveau van Coreg in je lichaam te verminderen met 70 procent, waardoor het geneesmiddel ineffectief.