Bijwerkingen van Advair

Bijwerkingen van Advair

Advair is een recept medicatie (inhalator) gemaakt aan een aantal voorwaarden, zoals astma, chronisch obstructieve longziekte (COPD), bronchitis en emfyseem te behandelen. De drug wordt aangeprezen als zijnde een sterke anti-inflammatoire, het aanbieden van effectieve manieren om de luchtwegen te verwijden om te helpen bij de ademhaling. Hoewel de drug is gerapporteerd dat een effectieve en langdurige behandeling van ademhalingsstoornissen, laat verscheidene bijwerkingen gerapporteerd dat sommige patiënten ongemakkelijk.

Kwalen en Misselijkheid respiratoire

Advair is gekoppeld aan plotselinge en ongewone aanvallen van bronchitis en bovenste luchtwegen. Sommige patiënten klagen over ernstige koude-achtige symptomen die om te zetten in de volledige klap infecties. Anderen hebben de neiging om buikpijn, misselijkheid en braken.

Hoofdpijn en pijn in het lichaam

Zoals bij sommige geneesmiddelen, zijn hoofdpijn gerapporteerd als voorkomende bijwerking. Sommige mensen, rekening Advair hebben gerapporteerd over ongebruikelijke hoofdpijn bij het begin van de behandeling met het geneesmiddel. Meest rapport hoofdpijn met bijbehorende gewrichts-en spierpijn, gevolgd door koude rillingen, zweten en koorts. Hoewel deze aandoeningen komen vaak voor bij sommige patiënten die Advair, hebben zij ook gemeld als ernstige allergische reactie op het geneesmiddel. Sommige vrouwen hebben gemeld verstoringen in de menstruatie, ook op onregelmatige en ongewone krampen, niet vaak geassocieerd met hun normale menstruatiecyclus.

Duizeligheid en Lijster

Terwijl soms gepaard met hoofdpijn, aanvallen van duizeligheid en periodes waar lusteloos gevoel zijn ook vaak voor bij sommige mensen. Dit professionals zeggen, kan een eenvoudige bijwerking veroorzaakt door remming van de luchtpijp of een allergische reactie. De meeste patiënten die een zwak, duizelig en lusteloos zijn gericht te stoppen met het nemen van Advair.

Sommige patiënten ervaren spruw bij het nemen van Advair. Candida een schimmelinfectie die witte blaren en zweren in de mond en andere gebieden van het lichaam veroorzaakt. Sommige deskundigen geloven spruw wordt veroorzaakt door het immuunsysteem van verstoringen die Advair heeft naar verluidt in verband gebracht. Algemeen wordt bij enkele inhalator behandelingen te dragen tot de symptomen-achtige spruw.

Cardiovasculaire en andere bijwerkingen

In sommige gevallen, waarin deskundigen geloven ernstige allergische reacties zijn, is Advair bekend komen met nogal ernstige bijwerkingen. Sommige patiënten gemeld bij hartritmestoornissen ervaren, zoals aritmie. Extreem hoge hartslag, bekend als tachycardie, is ook bekend dat een bijwerking van Advair behandeling. Bloedsuiker storingen, frequente infecties, pijn aan de ogen en ongemak en moeilijkheden met ademhalen en slikken zijn ook aangehaald. Patiënten met een risico op een hartaanval, beroerte of een eventuele hart-en vaatziekten worden meestal nauwlettend gevolgd of afgeraden om Advair nemen.

Neurologische en emotionele problemen

In sommige gevallen hebben patiënten die Advair gekend om onverklaarbare periodes met depressie, angst en zelfs oncontroleerbare woede-aanvallen lijden. Gezondheidswerkers zeggen dat deze bijwerkingen zijn aanzienlijk zeldzaam, kan echter vaak voor bij patiënten die anti-depressiva of MAO-remmers. Artsen adviseren meestal patiënten met deze bijwerkingen om te stoppen met het nemen van Advair of doseringen aanzienlijk verminderen.