Bijnieren & Weight Loss

Bijnier aandoeningen, zoals het syndroom van Cushing of bijnierinsufficiëntie kan schommelingen in uw gewicht veroorzaken. Ziekte van Cushing kunnen een overproductie van het hormoon cortisol veroorzaken en leiden tot gewichtstoename in de buik. Produceren te weinig hormonen veroorzaakt het tegenovergestelde effect met bijnierschorsinsufficiëntie. Chronische veel stress kan tot hoge niveaus van cortisol geproduceerd en excessieve gewichtstoename moeilijk te verliezen zonder behandeling van stress.

Testen

De arts kan bloedtesten uitvoeren om te bepalen of je te veel of te weinig cortisol in je bloed. Bezoek de arts om uit te sluiten andere medische aandoeningen die kunnen leiden tot overgewicht opgedaan rond je buik.

Teveel cortisol hoeft niet te betekenen dat je het syndroom van Cushing, maar het kan de gewichtstoename in de buik te leggen. Als de diagnose wordt gegeven voor uw gewichtstoename, kunt u het proces van het werken in de richting van het verliezen van dat gewicht te beginnen.

Weight Loss

Gezond gewicht te verliezen, moet altijd zijn voorzien van een goed dieet en lichaamsbeweging. Het is echt zo simpel als dat. Hormonen die door je bijnieren kan het probleem nog moeilijker te maken, maar je zal alleen in staat zijn om gewicht te verliezen met een voeding en lichaamsbeweging aanpak.

Plan een dieet dat veel groenten en fruit heeft en voorkomt junkfood die niet geven u veel voedingswaarde. Voedsel is de brandstof die je lichaam gebruikt om te functioneren in elke capaciteit. Geef het de goede dingen en je zult oogsten gezonde beloningen. Een goed uitgebalanceerd dieet moet drie elementen bevatten, worden afgewogen. Onder andere eiwitten uit magere bronnen zoals vis, kip en plantaardige eiwitten. Deze voedingsmiddelen moeten maken dertig procent van je totale calorieën. Vervolgens eet complexe koolhydraten uit fruit, groenten en volle granen voor veertig procent van je totale dagelijkse calorieën. Tenslotte omvatten gezonde bronnen van vet in dagelijkse dieet zoals noten, olijfolie, visolie en koolzaadolie. Blijf weg van ongezonde vetten zoals transvetten aangetroffen in veel bewerkte voedingsmiddelen en verzadigde vetten in rood vlees. U kunt onder andere rood vlees in uw dieet, maar zorg ervoor dat u uw verbruik per week te beperken tot slechts twee of drie keer.

Uw eten plan is slechts een factor in het verliezen van gewicht. Deze gezonde voeding mag niet je cortisol niveau te verlagen of stopzetten van de bijnieren van de productie van cortisol, maar het moet een gratis behandeling om uw stress te verlichten activiteiten.

Spanning

Oefening, als geluk zou hebben, voert op twee manieren voor uw gewichtsverlies. De eerste manier is het calorieën verbrandt. Lichamelijke activiteit kan ook helpen om een ​​deel van de stress die de oorzaak is van uw lichaam te veel cortisol produceren verlichten. Chronische stress zorgt ervoor dat het lichaam te voelen alsof het wordt aangevallen en cortisol is een beschermende hormoon dat bereidt je lichaam voor die strijd. Het hormoon slaat glucose en zorgt ervoor dat de extra vet rond de buik als een beschermende maatregel.

Verminder de hoeveelheid stress die je onder de door het vinden van activiteiten die u genieten van elke dag. In onze drukke wereld, veel mensen niet een paar minuten duren elke dag om gewoon achterover te leunen en te ontspannen. Neem een ​​paar keer diep adem en zitten in stille overpeinzing. Mediteren als je het ontspannen of gewoon op wat goede muziek en te ontspannen. Het verminderen van cortisol geproduceerd door de bijnieren is slechts één- stap op uw gewichtsverlies inspanningen.