Biergist Allergie symptomen

Biergist, vaak gebruikt in de productie van wijn en bier, is een soort schimmel uit hop en granen. Dit type gist rijk aan chroom, eiwitten en vitaminen, waardoor het een algemeen gezond voedings additief. Helaas, er zijn mensen die allergisch zijn voor biergist, en de meesten vinden dat ze allergisch zijn na het drinken van alcoholische dranken. Er zijn een aantal duidelijke symptomen om op te letten.

Migraine

Anders hoofdpijn, die worden veroorzaakt door onvoldoende bloedtoevoer naar de hersenen, worden migraine veroorzaakt door te veel bloedstroom. Omdat alcohol verdunt het bloed, is het niet ongebruikelijk dat de bloedtoevoer naar de hersenen te verhogen, waardoor een migraine hoofdpijn. Natuurlijk, niet iedereen die alcohol drinkt ervaart een migraine-aanval na een glas bier of wijn. Personen met een allergie voor biergist zal bijna altijd een migraine-aanval na de consumptie van alcohol. Dit is een van de meest voorkomende en meest ernstige symptomen van een gist allergie.

Maagirritatie

Terwijl de overconsumptie van alcohol leidt vaak tot irritatie van maag, zult u zich voelen gasvorming, opgeblazen, en misschien zelfs misselijk na het drinken van heel weinig. Het is niet ongewoon voor die met een gist allergie voor diarree ontwikkelen en.

Vermoeidheid

Gist zal leiden die met een allergie voor een daling van de bloedsuikerspiegel en verhoging van de minerale chroom, beide kunnen leiden tot een persoon zeer moe ervaren. Als u plotseling begint te vermoeid na het drinken van alcohol te voelen, drink een glas jus d'orange of neem deel aan een boeiende activiteit (zoals een sport) die u zal helpen om nieuwe energie op jezelf.

Jeukende huid

Personen die allergisch zijn voor biergist kan beginnen te jeuken voelen na het drinken van een alcoholische drank. Je kan wel of niet ontwikkelen van rode vlekken of bultjes op de oppervlakte van uw huid ook. Deze reactie is veel voor bij mensen die allergisch zijn voor grote verscheidenheid van voedsel en zal meestal verdwijnen op zijn eigen.

Genetische Symptomen

Personen uit Aziatische achtergronden hebben meer kans om een ​​biergist allergie dan welke andere etnische groep. Als u van Aziatische afkomst en ervaring verhoogde hartslag, blozen, of een daling van de bloeddruk na het nuttigen van alcohol, kan je een allergie voor biergist veroorzaakt door genetica.

Neusverstopping

Alcohol zorgt dat het lichaam histamine en sommige alcoholische dranken gemaakt met biergist, inclusief wijn los, al een hoog histamine gehalte. Het is niet ongewoon voor mensen drinken alcohol om een ​​verstopte neus te ervaren, maar als je allergisch bent voor biergist bent u waarschijnlijk last heeft van ernstige congestie elke keer als je drinkt.