Bibelske Healing Urter

"Se, jeg har givet dig hver urt bærende frø, der er på forsiden af ​​jorden ..." Genesis 1:29. Det er ikke ualmindeligt at finde både praktiske og åndelige anvendelser af planter og urter i hele Bibelen. Planter er først introduceret som en fødekilde i Det Gamle Testamente Første Mosebog, og som en åndelig og helbredende element i bogen af ​​Exodus (Mos 25-35). På grund af den historicitet forbrug plante / urt, planter og urter stadig udbredt til healing som et alternativ til moderne medicin, selv inden for post-moderne kontekst i dag.

Historie

Planter og urter har opretholdt historiske brug på tværs af kulturer og civilisationer i hele generationer. Selvom urter primært er anerkendt som en sund fødekilde i den vestlige kultur, de opretholder en endnu større anerkendelse for deres åndelige, medicinske og helende egenskaber blandt udøvere af alternativ medicin. Selv om der ofte bruges som et krydderi til mad, hvidløg er multi-målrettet i alternativ medicin. Ifølge Ellen Kamhi, "The Natural sygeplejerske", "I middelalderen var det en almindelig kristen tradition at bære hvidløg som et held og lykke charme, der kunne afværge dæmoner." Hun foreslår endvidere, at den videnskabelige forskning nu forbinder hvidløg forbrug til flere sundhedsmæssige fordele, som hvidløg har en naturlig evne til at dræbe sygdomsfremkaldende mikroorganismer. Det samme kan siges om andre urter oprindeligt indført via Bibelen.

Almindeligt anvendte Urter og Planter

Røgelse, myrra, cedertræ, oliven, mandel, isop, tidsel, akacietræ, hvidløg, brændenælde, honning, mynte og corriandar er et par af de mange urter, der anvendes under den bibelske æra. Urter blev kombineret eller anvendes separat for medicinske og / eller åndelige formål. Mandler, for eksempel, blev anvendt til behandling af impotens. Anis, en lille og bitter frø, blev anvendt som en naturlig ånde freshener efter måltider. Isop er stadig bruges i dag som en antiseptisk til behandling af forkølelsessår; røgelse stadig et populært behandling for blærebetændelse, bylder og andre hudlidelser.

Bottom Line

Den nederste linje er, at bibelske urter endnu er anerkendt for helbredelse i forskellige sammenhænge. Selv om de er naturlige, og er naturligvis bruges til helbredelse, skal du stadig tage forsigtighed. Urter kan have negative bivirkninger med særlige syntetiske lægemidler. Af denne grund, rådføre sig med din læge eller en autoriseret læge af naturopati før brug. For en udtømmende liste over bibelske urter og deres helbredende egenskaber, henvises til henvisningen linket Naturlig sygeplejerske.