Betta Fungus Symptomen

Betta Fungus Symptomen

Het beschermen van uw betta van schimmel infectie zal vereisen hen schone leefomgeving voor schimmels te vermijden om te gedijen in hun habitat. Betta schimmel kan veroorzaken ernstige ziekte aan uw betta vis. Onbehandelde schimmel onder betta zal leiden tot de dood. Het is empirisch te leren hoe de gemeenschappelijke betta schimmel symptomen teneinde adequate en onmiddellijke behandeling om uw betta vis betere overlevingskansen te geven bieden herkennen.

Verschijning van Bacteriële echte schimmel

Een van de gemeenschappelijke significante bevindingen onder betta vis lijdt aan een schimmel infectie is de veranderingen in hun uiterlijk. Witte vlekken zijn vaak, vaak langs het lichaam en de vinnen, die is wazig uiterlijk. Deze witte gezwellen kan lijken op lange strengen van fijn haar of kan lijken te lijken op kleine stukjes witte fuzzy strengen. Dit type van symptomen manifesteren van een betta vis wordt veroorzaakt door bacteriële schimmelinfectie.

Toevoegen van een aquarium zout aan het water kan helpen bij de genezing van deze symptomen veroorzaakt door bacteriële schimmel infectie. Het geeft ook extra bescherming aan de vissen tegen progressie van schimmelinfecties zijn lichaam.

Een ernstige vorm van schimmelinfectie kan ook groei van vlekken op de huid veroorzaken. De huid van de vis zal kijken of glad slijmerig uiterlijk. De patch kan grijs, wit of melkachtig met flushes langs de huid. Rauw vlees en bloed van de buitenkant van het lichaam duidelijk geworden. Er zullen peeling van de betta huid als de infectie voortschrijdt.

Gedragsveranderingen

Een zieke betta zal symptomen van terughoudendheid manifesteren om te eten of helemaal niet eten. Soms kunnen sommige betta hun voedsel spugen. In plaats van actief te zwemmen, zal een besmette betta kans om te verblijven in de bodem van het water en alleen komen voor de lucht. Hij zwemt verwoed rond te zoeken naar iets te krabben zich, zoals in planten, grind of rotsen.

Geklemd Vinnen

Een zieke betta zal waarschijnlijk brengen zijn vinnen dichter bij haar lichaam. De vin eruit zal zien het wordt geklemd en niet affakkelen. Het is een manier waarop een betta vis toont aan dat het niet goed voelt en verdrietig.

Witte of gekleurde Kak

Wanneer een betta vis wordt toegebracht met parasitaire of bacteriële schimmel infectie, een van zijn eigenaardige symptomen is een wit of gekleurd kak. Soms interne schimmelinfectie ongeneeslijk in het gevorderde stadium maar wanneer de juiste medicatie wordt gegeven in het vroege stadium van de ziekte, kan de toestand worden uitgehard.