Betaalbare residentiële behandeling voor eetstoornissen

Eetstoornissen, kan een zeer ernstige psychische ziekte die lichamelijke gezondheid in gevaar brengt, mannen en vrouwen van invloed zijn op elke leeftijd. Als de eetstoornis ontwikkelt tot een punt waar het interfereert met het dagelijks leven en / of de gezondheid, is het belangrijk om hulp te zoeken. Residentiële behandeling is belangrijk voor iedereen met een ernstige eetstoornis, kan echter kostbaar zijn. Er zijn een paar manieren om deze kosten te verminderen, echter.

Praat met uw verzekeringsmaatschappij

Verzekering is het belangrijkste aspect van de financiering van residentiële behandeling. Uit eigen zak, kan veel behandelcentra kosten omhoog van $ 100.000 per maand. Bel uw verzekeraar en vraag hen hoeveel ze betaalt en hoeveel u verantwoordelijk voor zal zijn. De meeste hebben een lijst van behandelcentra ze bereid zijn om mee te werken. Uw verzekering zal waarschijnlijk niet elke behandeling centrum, dus het is belangrijk om uit te vinden welke ze wil en welke ze niet.

Werken met de Residential Treatment Program

Sommige programma's, zoals een centrum voor Hoop (zie Referenties voor link), bieden om te werken met de klanten om hen te helpen betalen voor diensten. Velen zullen bieden betaling plannen om u te helpen verspreiden uw betalingen in de tijd, om de behandeling meer betaalbaar te maken.

Kijken naar alternatieven

Als je niet kan veroorloven een volledige residentiële behandeling programma, vragen over een programma "dagbehandeling". Je zal waarschijnlijk duren twee of drie maaltijden en een snack in het centrum naast de therapie, zowel groeps- en individueel. U bent verantwoordelijk voor je gedrag thuis zijn, echter, maar je kon met een vriend of familielid te blijven in die tijd, zodat ze kan houden u verantwoordelijk voor je gedrag.

Spreken met een advocaat

Als uw verzekeraar weigert een vordering tot residentiële behandeling, ondanks het feit dat onder doktersvoorschrift, het is niet ongehoord met een advocaat te spreken. U mag in staat zijn om uw verzekeringsmaatschappij te dwingen om te betalen voor ten minste een deel van uw behandeling, met een beetje van juridische hulp.

Beurzen en financiële steun

Something-Fishy.org, een uitgebreide website gewijd aan eetstoornis herstel, geeft een artikel over betaling opties, alsook een lijst van klinieken die beurzen, gedeeltelijke beurzen en financiële hulp te bieden aan degenen die in aanmerking. Sommige van deze klinieken zijn Mercy Ministries in Nashville, Tennessee (MercyMinistries.org), Milestones Herstel in Cooper City, Florida (milestonesinrecovery.org), en Be Totally Free in Los Angeles (healyourhunger.com). Zie de link something-fishy.org in Referenties voor meer informatie.