Beste Methoden voor Bleken Tanden

Witter maken van tanden is uitgegroeid tot een groot deel van de persoonlijke verzorging industrie. Veel tanden whitening behandelingen zijn nu binnen het bereik van de meeste mensen die een stralende glimlach willen. In veel gevallen tanden geworden in lood uit voeding, dranken, roken en sommige medicijnen. Tanden bleken methoden werkelijk vlekken van het oppervlak van de tanden in plaats van daadwerkelijk whitening. Goede tanden whitening producten zijn beschikbaar voor elk budget dus het is voor iedereen mogelijk om wittere tanden te hebben.

Het zien van een tandarts

De beste en snelste methoden voor het witter maken van tanden worden meestal uitgevoerd door cosmetische tandartsen. Terwijl een tandarts een dramatische verbetering in de kleur van uw tanden kunt maken, deze methoden zijn ook het meest kostbaar. Tandartsen kunnen de tanden met behulp van sterke bleekmiddelen te bleken. Volgens Oral Health Guide, "Deze producten kunnen worden gebruikt in combinatie met warmte, een bijzonder licht en / of een laser. Het licht en / of warmte versnellen bleekproces." De Oral Health Guide stelt dat whitening methoden die worden gebruikt door tandartsen het gebit kan verlichten door maximaal 8 tinten. U zult merkbare resultaten na de eerste behandeling te zien.

Probeer Whitening Gels en Whitening Strips

Er zijn whitening gels op de markt die een kleine borstel om de blekende gel op elke tand. Deze worden gewoonlijk gebruikt tweemaal per dag gedurende 1 tot 2 weken. Strips zijn bedekt met een bleekmiddel, meestal peroxide. De strips zijn dun en bijna onzichtbaar en wikkel rond de fronten van uw bovenste en onderste tanden. De stroken blijven gedurende 30 minuten, tweemaal per dag gedurende 2 weken. Met gels en strips zie je de resultaten in een paar dagen van te voren.

Overweeg Whitening Trays

Whitening trays zijn meer betrokken werkwijze voor het verwijderen van vlekken van de tanden. Er is meer diversiteit bij het gebruik van whitening trays. U kunt deze trays kopen van uw tandarts of in een drogisterij. Bij deze methode wordt een gel of bleekmiddel wordt in een mondbeschermer die past rondom de tanden. Sommige trays worden gedragen voor een paar uur per dag terwijl anderen nachts worden gedragen. De duur kan duren voor maximaal een maand. Hoe langer je de whitening tray, hoe witter je tanden worden gebruikt.