Beste manier voor het opruimen van Back Acne

Terug acne kan een pijnlijk en pijnlijk probleem zijn, vooral tijdens de zomer, wanneer het weer wordt blootgesteld meer (zoals op het strand). Acne kan zich voordoen in de volwassenheid, en zelfs in de middelbare leeftijd mensen - en de puistjes kan worden weergegeven op andere dan het gezicht, met inbegrip van de achterkant gebieden. Gelukkig zijn veel opties beschikbaar om u te helpen zich te ontdoen van puistjes en cysten op de achterkant. Van natuurlijke geneeswijzen om drogisterij opties om bezoek van een arts, is er vrijwel zeker een remedie die werkt voor u te zijn.

Douches

Omdat acne terug is moeilijk om altijd aan, waarbij frequente douches kan helpen bij het schoonmaken van de huid. Dit is vooral belangrijk als je zijn te oefenen en veel zweten, of als je gewoon toevallig bezwete vanwege het weer. Zweet kan een overvloed aan bacteriën, die kan leiden tot puistjes te voorkomen produceren. Gebruik een reinigingsmiddel dat is geformuleerd voor puistjes, en gebruik een loofah of bad borstel om al het harde krijgen om plekken te bereiken. Goed afspoelen.

Salicylzuur

Salicylzuur is een over-the-counter medicatie die wordt gebruikt in veel acne producten. Het helpt bij het ontstoppen van de poriën en het afstoten van de huid van dode cellen, die kunnen helpen andere bacteriën aan te trekken, waardoor meer acne. Salicylzuur worden gespreid op de gebieden waar acne is op de rug nadat de huid is schoongemaakt. Het kan dagelijks per dag worden toegepast, of twee keer.

Retinol

Voor meer ernstige gevallen van acne terug, kan retinol door een arts worden verkregen door een recept. Het werkt door het helpen het lichaam produceren nieuwe huidcellen en drogen van de acne aanwezige. Retinol kan drogen voor sommigen, dus beginnen met een aanvraag per dag wordt meestal aanbevolen.

Benzoylperoxide

Veel OTC-producten bevatten het ingrediënt benzoylperoxide, die nuttig is voor het opruimen van acne terug. Zoek een product dat ongeveer 2,5 procent van dit ingrediënt bevat, en toepassen op de probleemzones na een douche. Volledig laten drogen voordat u zich aankleedt. Benzoylperoxide helpt door uitdroging en peeling van de huid, en het helpen om de poriën te houden van het verstopt raken, wat de oorzaken van acne.

Natural Products

Veel huidverzorgingsproducten kunnen acne verergeren of veroorzaken als gevolg van de chemische stoffen en ingrediënten die zijn gevonden in hen. Terwijl de meeste mensen niet veel van toepassing op hun rug, kan het gebruik van vochtinbrengende crèmes of bruiningslotions de boosdoener voor acne terug te zijn. Blijf toepassing van producten aan de achterzijde, en wassen met een antibacteriële zeep en water.