Beste manier om te slapen wanneer u bent een Insomniac

Beste manier om te slapen wanneer u bent een Insomniac

De Universiteit van Maryland Medical Center definieert slapeloosheid als de problemen in slaap vallen of het behoud van ononderbroken slaap minstens drie nachten van de week. Terwijl iedereen valt ten prooi aan moeilijkheden af ​​en toe slapen, chronisch gebrek aan herstellende, kan diepe slaap veroorzaken lastige mentale en fysieke symptomen. Niemand beste manier bestaat om de bestrijding van slapeloosheid en u zult waarschijnlijk een meervoudige strategie die wat trial and error kan duren voordat het vinden van wat het beste werkt voor u nodig heeft.

Instructies

•  Oefen goed ". Slaaphygiëne" Dit houdt in maatregelen zoals het gebruik van de slaapkamer voor alleen slapen en seks; opstaan ​​en naar bed gaan op hetzelfde tijdstip; het maken van de slaapkamer koel, donker en stil; onthouden van het verbruik van cafeïne later op de dag; om uit de slaapkamer als je niet in slaap binnen 20 minuten of zo en verhuizen naar een andere kamer zijn gevallen deel te nemen aan een andere activiteit, totdat je moe voelt.

•  Probeer yoga. Gecertificeerd yoga-instructeur Leslie Peters, schrijven voor Yoga Journal, beveelt deze praktijk voor de bestrijding van slapeloosheid en beveelt bijzondere poses om dit probleem specifiek aan te pakken. Zij omvatten staande voorwaartse buiging; wijdbeens staande voorwaartse buiging; naar beneden kijkende hond vormen; kop-knee vormen; voorwaartse buiging zitten; liggende gebonden hoek vormen; brug vormen; liggende held vormen; ploeg vormen en lichaam vormen. Veel yoga websites bieden illustraties en instructie over hoe je de verschillende yoga houdingen uit te voeren.

•  Experimenteer met andere ontspanningstechnieken, beveelt de Mayo Clinic. Het suggereert biofeedback, progressieve ontspanning van de spieren, hypnose, meditatie en visualisatie. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt verschillende studies hebben aangetoond dat deze technieken hebben geholpen met diverse aspecten van slapeloosheid, waaronder het verminderen van de tijd die het kost om in slaap te vallen, het verhogen van de hoeveelheid slaap en het verminderen van het aantal keren dat je wakker tijdens de nacht.

•  Bezoek een acupuncturist. Een artikel van Dr Judith R. Peterson in het tijdschrift "Medische Acupunctuur" merkte een aantal studies die gevonden acupunctuur geprofiteerd slapeloosheid in bijna iedere patiënt; de Universiteit van Maryland Medical Center merkt acupunctuur heeft een 90 procent kans op succes in de verschillende studies gerealiseerd. Peterson merkte ook follow-up van de patiënten vond de voordelen duurde lang na de sessies werden afgerond.

•  Experiment met natuurlijke supplementen die het vermogen slaapproblemen pakken hebben aangetoond. De Universiteit van Maryland Medical Center zegt dat de volgende zou kunnen helpen, maar moet u uw arts voordat u raadplegen: valeriaan, kava kava, 5-HTP, melatonine, L-tryptofaan, rhodiola en kamille.

•  Praat met uw arts over het voorschrijven van medicijnen vaak gebruikt om slapeloosheid te behandelen. Zij omvatten benzodiazepines, niet-benzodiazepines, die minder bijwerkingen en een verminderd risico van afhankelijkheid tegenover benzodiazepinen en melatonine-agonisten aangetoond.