Beste manier om te genezen teennagel Fungus

Beste manier om te genezen teennagel Fungus

Een teennagel schimmel infectie optreedt wanneer schimmels erin slagen om een ​​spijker te vallen. De infectie zal diep verspreiden in de nagel, waardoor de dikte, verkleuring en afbrokkelen. De nagel ziet er onaangenaam en kunnen pijnlijk zijn. Teennagel schimmel is vaak niet reageren op over-the-counter crèmes, dus voorgeschreven medicijnen zijn de beste keuze. Artsen kunnen een verscheidenheid aan medicijnen voorschrijven om een ​​koppige teennagel schimmel te genezen.

Orale medicatie

Volgens de Mayo Clinic, zijn er drie voorgeschreven medicijnen die gewoonlijk worden gebruikt om teennagel schimmel genezen. Itraconazol, fluconazol en Terbinafine zijn anti-schimmel geneesmiddelen die nieuwe groei van een niet-geïnfecteerde nagel te bevorderen. De medicatie moet worden genomen voor maximaal 12 weken, maar het zal enkele maanden duren voor de nieuwe, schimmelvrij spijker volledig groeien.

Actuele medicatie

Veel artsen voorschrijven actuele medicatie om samen te gebruiken met een orale behandeling voor teennagel schimmel. De Mayo Clinic zegt dat crèmes niet zal genezen teennagel schimmel op hun eigen, maar ze kunnen versnellen genezing bij gebruik in combinatie met orale medicatie. Ze kunnen ook de werking van over-the-counter ureum crèmes verbeteren door hen te helpen sneller worden geabsorbeerd.

Anti-Schimmel Lacquer

Anti-schimmel lak is niet zo effectief als orale medicatie, maar kan teennagel schimmel genezen in sommige mensen als het consequent wordt gebruikt. Het wordt voorgeschreven door een arts en gebruikt als een nagellak. De lak is geschilderd op de aangetaste nagels en de huid rond de nagels elke dag voor een week, waardoor medicinale lagen op te bouwen. Aan het eind van de week, de lak is verwijderd en het proces wordt herhaald. De lak moet gewoonlijk worden gebruikt voor een jaar teennagel schimmel genezen.