Beste Geneesmiddelen voor Reumatoïde Artritis

Beste Geneesmiddelen voor Reumatoïde Artritis

Reumatoïde Artritis vormt een grote uitdaging voor de persoon die wordt beïnvloed door het. Het is een aandoening van het immuunsysteem en er is geen specifieke behandeling of genezing. Hierdoor worden rheumatologists geconfronteerd met het proberen om een ​​groot aantal geneesmiddelen aan patiënten die al dan niet effectief zijn voorgeschreven jongleren. Zelfs nadat een persoon wordt gestart op een behandeling kan routine aanpassingen een geheel nieuw regime kan genereren nodig. Het identificeren van de beste reumatoïde medicijnen is een grote uitdaging.

Identificatie

Reumatoïde artritis meestal gediagnosticeerd door hardnekkige pijn in de gewrichten. Verder is er vaak zwelling en ademhalingsproblemen. Soms is moeilijk bepalen van het verschil tussen reumatoïde artritis en hersenverlamming.

Overwegingen

De medicatie die aanvankelijk gebruikte prednison om de ontsteking van de gewrichten naar beneden zodat andere behandelingen kunnen worden gestart. Prednison is zeer effectief. Indien deze continu wordt gebruikt, kan het immuunsysteem beïnvloeden en schade aan de longen en inwendige organen.

Soorten

Hoewel er geen remedie voor reumatoïde artritis, de dichtst medicatie om een ​​remedie is methotrexaat. Dit is de medicatie keuze en succesvol in 99 procent van reumatoïde artritis slachtoffers. Op dat moment, de patiënt blijft op methotrexaat en slechts periodiek neemt prednison als ze een flare-up. Een flare is wanneer de symptomen van een persoon weer.
Wanneer methotrexaat niet werkt vanwege een reactie, kan het vaak gevaarlijk zijn zelfs waardoor de persoon minder dan een lichaam verzadiging van 70 procent. Wanneer methotrxate niet werkt, twee van de meest populaire en effectieve medicijnen voor reumatoïde artritis zijn Embrel en Arava. Deze twee drugs zijn een typische combinatie behandeling met geneesmiddelen. Arava wordt gebruikt om inflammatoire aandoeningen controle en pijn. Embrel wordt een biologische en vermindert ook pijn.

Misvattingen

Veel mensen denken dat reumatoïde artritis worden genezen. Echter, het beste dat kan gebeuren is dat het kan worden beheerd.

Waarschuwing

Naast eventuele medicatie genomen voor reumatoïde artritis. is het belangrijk om te blijven oefenen en goed eten, omdat het niet om dit te doen zal de snelheid waarmee je lichaam verslechtert verhogen.