Best Foods Dat bevatten Magnesium

Magnesium wordt door elk orgaan in het lichaam en speelt een rol in honderden functies. De meeste Amerikanen hebben niet genoeg magnesium in hun voeding krijgen - ". Westerse Diet" nog een andere tekortkoming van de Magnesium niveaus in het lichaam worden ook beïnvloed door stress, te veel cafeïne of alcohol, en veel zweten of bloeden (zoals tijdens een menstruele cyclus). De Universiteit van Maryland Medical Center, in haar gratis en alternatieve geneeskunde Index citeert een aantal studies waaruit blijkt correlaties tussen lage niveaus van magnesium en kwalen zoals astma, diabetes, onvruchtbaarheid, migraine en beroertes.

Grains

Volle granen, onverwerkte en ongeraffineerde, zijn rijke bronnen van magnesium. Op de lijst zijn meel van haver, sojabonen en volkoren, en tarwezemelen. Begin uw dag met een magnesium-rijke granen zoals havermout of versnipperd tarwe, of strooi er geroosterde tarwekiemen bovenop fruit of granen.

Groenten en Fruit

Bananen en vijgen zijn de vruchten die het meest magnesium, samen met pruimen. Om een ​​magnesium-rijke salade te maken, begint met donker-groene bladgroenten (zeewier staat bovenaan de lijst) of spinazie. Top met avocado (Florida avocado's hebben 25 procent meer magnesium per portie dan Californië avocado's). Serveer een gepofte aardappel aan de zijkant voor een extra boost van magnesium (maar je moet ook eten van de huid om de volledige voordelen te krijgen,)

Noten en zaden

Eet vrijwel elk type moer, en je kunt er vrij zeker van zijn dat u krijgt een gezonde dosis magnesium. Walnoten, amandelen, pinda's, pistachenoten, paranoten, walnoten, pijnboompitten en cashewnoten zijn allemaal goede bronnen van magnesium. Gedroogde pompoenpitten zijn een van de grootste bronnen van magnesium in voedsel (304 mg per 2 gram), met gedroogde watermeloen zaden en zonnebloempitten ranking dicht achter met 292 mg en 200 mg.

Bonen

In de boon familie, kan de hoogste niveaus van magnesium worden gevonden in tofu, sojabonen, zwarte bonen en adzukibonen. De meeste andere soorten bonen bevatten een matige hoeveelheid magnesium, behalve groene bonen, relatief lage zijn.

Andere bronnen

Rummelasse is rijk aan magnesium, net als enkele kruiden en specerijen, zoals marjolein, salie, basilicum, dille, koriander, cacaopoeder en selderij zaad. Gebakken of gebraden heilbot bevat tweemaal de magnesium per 3-ounce portie van een andere vis, gevogelte of rood vlees. Een ounce van ongezoete chocolade bevat meer magnesium dan een 3-ounce portie gebakken heilbot.