Beslaglegging Veroorzaakt door Abdominale Injury

Een aanval treedt op wanneer er een verstoring of verandering in de normale volgorde van elektrische impulsen of signalen die uit de hersenen. Symptomen van een epileptische aanval kunnen zijn schudden, convulsies en tremor. Sommige soorten letsel kan een aanval veroorzaken.

Oorzaken van Inbeslagneming

Een aanval kan door veroorzaakt door hoge koorts, insuline shock, hersentumoren, de na-effecten van een beroerte, hersenoperatie en bepaalde soorten letsel volgens de Universitaire Ziekenhuizen van Cleveland (UHC) website over epilepsie en epileptische aanvallen. Abdominale schade volgens de UHC website, is een type trauma dat kan bijdragen aan aanval.

Abdominale letsel

Er zijn twee hoofdtypen van abdominale verwondingen --- doordringende wond abdominale letsel en stomp trauma abdominale letsel. Volgens de Organized Wisdomwebsite, de belangrijkste oorzaak van een stomp voorwerp abdominale letsel is auto-ongelukken.

Shock

Beide types van abdominale letsel kan veroorzaken van een ongeval slachtoffer om te gaan in een staat van shock, vaak te wijten aan een uitgebreide interne of externe bloeden en / of schade aan de lever. Schok door een ernstige abdominale letsel kan een aanval of stuiptrekkingen veroorzaken, volgens LiveStrong.com.

Elektrische schok

Abdominale verwondingen, door aanraking met levende elektrische stroom kan een aanval veroorzaken, volgens een LiveStrong.com artikel over elektrische verwondingen. Huidcontact met levende draden of defecte bedrading in apparaten, zoals elektrische verwarming pads kan een ernstige elektrische schok en mogelijk vastlopen.

Abdominale Epilepsie

Epilepsie is een primaire trigger voor aanvallen volgens de UHC website. Een vorm van epilepsie bekend als abdominale epilepsie, kunnen de symptomen van die abdominale verwondingen na te bootsen, kan bijdragen aan epileptische aanvallen.

Symptomen

Symptomen van abdominale epilepsie omvatten ernstige buikpijn, eenvoudige partiƫle aanvallen, verwardheid en syncope of flauwvallen volgens een Meridian Institute website op abdominale epilepsie.