Beschrijf Nerve Glijders

Beschrijf Nerve Glijders

Handen vaak een bron van pijn en ongemak. Dit kan te wijten zijn aan artritis of gespannen of overbelast zenuwen. Nerve zweefvliegen oefeningen kunnen helpen om een ​​deel van deze pijn te verlichten.

Zenuwen

Drie zenuwen kan de hand om te functioneren: de mediane zenuw, de nervus vagus en de radiale zenuw. De zenuw is de zenuw van de bovenste ledematen gebied, terwijl de ulnaire zenuw verbindt de hand om het onderste gedeelte van de arm. De radiale zenuw stuurt de spieren in de rug van de hand.

Nerve Zweefvliegen

Nerve gliding is een vorm van oefening dat zich richt op deze zenuwen in werkende staat te houden. Als patiënten klagen over pijn, gevoelloosheid, kou of tintelingen in de vingers en handen, dan zenuw zweefvliegen kan gunstig zijn.

Kenmerken

Sommige zenuwen glijden oefeningen omvat het creëren van spanning, terwijl anderen te betrekken vermindering van de spanningen. Nerve zweefvliegen oefeningen moeten worden uitgevoerd drie tot vier dagen per week, en elke oefening duurt slechts twee tot drie minuten.

Overwegingen

Nerve zweefvliegen moet worden uitgevoerd in een rustige omgeving bij een ontspannen persoon zich voelt. Als patiënten veel uitrekken, of maak te veel spanning, zullen ze ervaren de zeer symptomen die ze proberen te vermijden.

Oefeningen

Een zenuw zweefvliegen oefening voor de mediane zenuw betreft het vegen van de arm zo ver het kan gaan, met uitzicht op de palm naar boven en het trekken van de pols heen en weer in herhalingen van 10 of meer. Een ellepijpzenuw uitoefening is het steken van de arm recht uit, dan brengt het binnen aan kop de oren in de herhalingen van 10. Een radiale zenuw move gaat laten de armen hangen met de handpalmen naar buiten gericht, vervolgens naar beneden te duwen in de richting van de vloer in herhalingen van 10.

Waarschuwing

Volgens Dr Peter C. Amadio van de Mayo Clinic, zenuw zweefvliegen oefeningen die gericht zijn op het verlichten van de symptomen van het carpale tunnel zal waarschijnlijk niet werken. Nerve glijden kan in het begin van de behandeling te werken, maar het heeft de potentie om meer kwaad dan goed als het vordert doen.