Bernagie Thee voor Lijster

Bernagie Thee voor Lijster

De borageinstallatie is gebruikt om thee, essentiële oliën, kruidenthee en tincturen maken om met een grote verscheidenheid van aandoeningen, waaronder spruw. De overmatige groei van bacteriën die veroorzaakt spruw kan babies, zogende moeders, mensen met een verzwakt immuunsysteem of mensen die lijden aan bepaalde soorten ziekten teisteren. Het drinken van borage thee kan het lichaam helpen bij het brengen van de bacteriën terug naar een gezond niveau.

Bernagie Plant

De borage plant groeit eenvoudig tot 2 tot 3 meter en produceert kleine blauwe bloemen. Deze bloemen worden beschouwd als een jaarlijkse bloem te zijn, maar de plant brengt ook de zaden naar de omliggende gebieden, zodat het zal groeien nieuwe planten het volgende jaar. Deze planten bevatten vitamine C, calcium, kalium en beta-caroteen. Wanneer de verse bladeren en bloemen worden gebrouwen in een thee, de smaak heeft een hint van komkommer.

Bernagie Bestedingen

Borage is gebruikt voor verschillende aandoeningen, waaronder spruw. Zijn immuunsysteem-het stimuleren en schimmelwerende eigenschappen zijn wat levert het de genezende kracht te helpen het lichaam ontdoen van spruw. Deze plant wordt ook gebruikt als een anti-inflammatoire, diureticum, koorts reducer, kater, slijmoplossend, bijnieren balancer en de algemene versterker, schoner en toner. Het helpt bij problemen met de spijsvertering, stress, depressie en vermoeidheid ook. Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik van dit kruidenmiddel.

Bernagie Tea Treatment

Om een ​​borage thee mengsel te maken, kook 1 kopje water en giet het over 1/4 kop verse, gemalen borage bladeren en bloemen. Laat dit mengsel zitten voor 5 minuten voordat je stam van de vloeistof uit. U kunt dit mengsel drinken of gorgelen het.

Lijster Symptomen

Spruw is de schimmel Candida albicans, dat is gegroeid en opgebouwd in de mond gebied. Deze voorwaarde wordt erkend door roomwitte laesies die gevonden kunnen worden op de tong, innerlijke wangen, het dak van de mond, achter in de keel, tandvlees of amandelen. Deze letsels kunnen pijnlijk zijn en de mogelijkheid hebben bloeden. Baby's die lijden aan deze aandoening kan kieskeurig geworden en hebben moeite om tijdens voedertijd. Het is mogelijk voor moeders om het contract van hun baby's en de ervaring van pijn, terwijl de verpleging, een stekende pijn in de borststreek of veranderingen met het gevoel of het uiterlijk van hun tepels, volgens MayoClinic.com.

Lijster Oorzaken

Er zijn nuttig bacteriën door het hele lichaam en meestal deze bacterie wordt gehouden op een gezonde balans. Soms bacterie heeft een overmatige groei als de juiste omstandigheden aanwezig zijn. Een verzwakt immuunsysteem, gebruik van antibiotica en een dieet met veel suiker of gist kan bevorderen overgroei van bacteriën. Volgens MayoClinic.com, kunnen moeders die borstvoeding geven, kinderen en vrouwen die ook last van een schimmelinfectie deze aandoening te ontwikkelen. Kanker, HIV / AIDS en diabetes mellitus patiënten kunnen ook dit probleem zich voordoet.