Bells parese oplysninger

Ifølge Mayo Clinic, 40.000 amerikanere udvikle Bells parese hvert år, en tilstand karakteriseret ved lammelse af ansigtsmuskler, der forårsager ansigt til at se hængende. Det er undertiden forveksles med et slagtilfælde, fordi det primært påvirker den ene side af ansigtet. Selv om det er en midlertidig tilstand, der typisk varer tre til seks måneder, dens symptomer forårsage mange ansigts problemer.

Årsager

Viral meningitis eller herpes simplex virus årsag Bells parese. Ifølge National Institute of Neurologiske og Stroke (NINDS), forskerne mener, virusinfektioner forårsage Bells parese, fordi de gør ansigtsnerverne svulme op og blive betændte. Dette kan beskadige ansigtets nerver.

Symptomer

Ifølge American Academy of Hals-og ørelæge, symptomer på Bells parese omfatter svaghed eller lammelse i den ene side af ansigtet, øjenlåg eller mundvigene der hænge, ​​talebesvær, drible når forbrugende væsker, tab eller desensibiliserede smag, og trækninger. Symptomerne nå sit højdepunkt inden for 48 timer.

Risikofaktorer

Personer over 40 år er på et højere risiko for at udvikle ansigtslammelse, herunder Bells parese. Folk, der har diabetes, øvre luftvejsproblemer og et svagt immunforsvar er også i fare. Graviditet øger også risikoen for at udvikle Bells parese.

Komplikationer

Hvis skader på ansigtets nerver er for svær, det resulterer i total lammelse af de omkringliggende ansigtets muskler. Det er ikke reversibel. For folk, der er genoprettet, kan nervefibre regrow forskelligt, hvilket ansigtets muskler til kontrakten på en forkert måde. Ifølge Mayo Clinic, dette medfører andre ansigtsmuskler at bevæge sig på upassende tidspunkter, såsom et øje lukning, mens smilende.

Behandlinger

For Bells parese, der ikke helt stoppe, læger ofte ordinere behandlinger til at beskæftige sig med symptomer. Medikamenter, såsom corticosteroider, bidrage til at mindske facial nerve hævelse. Antivirale stoffer er også bruges til at stoppe virus, der forårsagede Bells parese bliver værre. Almindelige antivirale lægemidler ordineret omfatter acyclovir og valacyclovir.

Behandling Bells parese derhjemme ved at massere og udøver ansigtsmusklerne også hjælper. Dette forhindrer de lammede muskler bliver permanent fast. En læge vil forklare den rette massage og motion teknikker til at bruge til ansigtet.

For Bells parese, der ikke reagerer på behandling i hjemmet eller medicin, kirurgi anvendes til at reducere presset på ansigtets nerver. Kaldet dekompression kirurgi, det får bolden sendt ud ved at åbne knoglen omkring ansigtet nerve. Dette hjælper korrigere ansigtets muskler.