Belangrijke redenen voor een jaarlijkse controle

Belangrijke redenen voor een jaarlijkse controle

Jaarlijkse check-ups zijn een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Volwassenen vaak naar de arts wanneer er een probleem is. Sommige ziekten en aandoeningen kunnen worden voorkomen door de zorg en advies die u ontvangt bij een routinecontrole. Vrouwen en kinderen, met name profiteren van een jaarlijkse controle door hun voortdurend veranderende lichaam. Veel verzekeringsmaatschappijen zullen een percentage van preventieve zorg te betalen. Neem contact op met uw provider om uit te vinden welke diensten zij dekken.

Build Dokter / patiëntrelatie

Het hebben van een arts die je vertrouwt en comfortabel gevoel te praten vermindert arts-bezoek angst. Een jaarlijkse controle is een ideale tijd om openlijk te praten met uw arts zonder de extra ongemak van een kwaal. Tot oprichting van een verstandhouding met uw arts tijdens de jaarlijkse bezoeken maakt je minder zelfbewust over het bespreken van gezondheidsproblemen die kunnen ontstaan ​​in de toekomst.

Routine Vragen / Life Changing Antwoorden

Vragen met betrekking tot de dagelijkse activiteiten kunnen een enorme impact hebben op je toekomst. Vragen met betrekking tot het gebruik van tabak, alcohol gebruik, oefening, depressie en zelfs dragen van de gordel hebben het potentieel om gezonde verbeteringen aan te brengen in je leven. Uw arts zal u advies geven bij uw jaarlijkse controle naar manieren om te verbeteren en uw gezondheid te behouden het hele jaar lang.

Ziektepreventie

Het voorkomen van ziekten kan zo simpel zijn als het onderzoek van de medische geschiedenis van uw familie. Bepaalde factoren kunnen u op een hoger risico voor het ontwikkelen van hart-en vaatziekten, kanker of osteoporose te zetten. Factoren zoals zwangerschap of gevorderde leeftijd vereisen specifieke tests. Op uw jaarlijkse examen, kan uw arts testen hij bestelt of zij gelooft voor je gezondheid zal zijn.

Check-ups voor Vrouwen

Vrouwen moeten hun bloeddruk, gewicht en cholesterolgehalte regelmatig gecontroleerd. Een cervicale uitstrijkje dient om de drie jaar worden gedaan. Vrouwen moeten beginnen om een ​​mammogram te ontvangen om de twee jaar na de leeftijd van 50. Dit zijn belangrijke screenings voor vroege preventie van kanker.

Check-ups voor mannen

Men moet ook een regelmatige controle van de bloeddruk, gewicht en cholesterol. Mannen boven de leeftijd van 50 worden getest voor colorectale kanker. De prostaat wordt eveneens onderzocht. Een jaarlijkse examen biedt kansen voor de vroegtijdige opsporing van een ernstige ziekte.

Check-ups voor Kinderen

Vaccins zijn een vitaal onderdeel van de jaarlijkse check-ups voor kinderen. Inentingen houd je kinderen gezond en beschermd tegen ziekten. De arts zal uw kind voor een goede groei en ontwikkeling te onderzoeken. Leeftijd passende mijlpalen in de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling kan worden besproken. De jaarlijkse controle biedt een kans om eventuele problemen die u heeft met betrekking tot de gezondheid van uw kind en het welzijn te bespreken.