Behandelingsmethoden voor ADHD

Behandelingsmogelijkheden zijn de verschillende methoden gebruikt om attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) te behandelen, ook wel bekend als Attention Deficit Disorder (ADD). Hoewel er een aantal alternatieve behandelingen die beweren mensen met ADHD, zijn er slechts een paar die algemeen worden ondersteund door de medische gemeenschap en ADHD. Zij omvatten onderwijs, medicatie, gedragstherapie, pschotherapy en coaching.

Onderwijs

Onderwijs lijkt misschien niet een vorm van behandeling, maar het is essentieel voor zowel mensen met ADHD en mensen met ADHD. Onderwijs helpt mensen precies begrijpen wat er gaande is en weten is zeker de helft van de strijd als het gaat om ADHD. Onderwijs moet niet worden beperkt tot volwassenen. De snel kinderen leren over ADHD, hoe beter.

Medicatie

Medicatie is altijd een omstreden behandeling voor ADHD geweest, maar wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat het effectief is bij correct gebruik. Dit betekent dat de medicatie wordt voorgeschreven en gecontroleerd door een arts die bekend is met ADHD en ADHD medicatie. Medicijnen die worden gebruikt om ADHD te behandelen zijn onder andere stimulerende middelen, atomoxetine (Strattera) en antidepressiva.

Behavioral Treatment

Behavioral omvat modificatie en interventies ontworpen om de omgeving aan te passen. Gedragsmatige behandeling kunnen onder meer oudertraining, leraar overleg en strategie├źn die gepaard gaan met meer structuur, terwijl het versterken van goed gedrag.

Psychotherapie

Psychotherapie is wanneer een persoon met ADHD regelmatig gaat zitten en praat met een getrainde therapeut. Psychotherapie is vaak gericht op het helpen van de persoon te ontdekken en begrijpen van de gedragingen en relaties.

Coaching

ADHD coaching is een breed gedragen vorm van behandeling voor zowel kinderen als volwassenen. Het verschilt van pschotherapy. Een grote analogie door een onbekende auteur is dat "Een therapeut je angsten over het berijden van een fiets zal verkennen. Een coach, als u besluit dat u wilt een fiets, zal langs lopen naast je om ondersteuning te bieden te rijden."