Behandelingen voor wormen

Infecties van parasitaire wormen veroorzaken een verscheidenheid van gezonde spijsvertering problemen, waaronder een opgeblazen gevoel, obstipatie en diarree. Ze kunnen zelfs astma, vermoeidheid, een verlaagd immuunsysteem, nervositeit en huiduitslag veroorzaken. Meer dan 100 verschillende soorten parasitaire wormen kunnen leven in mensen en kan het lichaam binnen via voedsel, water, neus of huid. De meest voorkomende oorzaken van intestinale worm infectie zijn besmet voedsel, slechte hygiëne, contact met besmet water en contact met besmette grond huid.

Medicijnen

Veel voorgeschreven medicijnen kan intestinale wormen te behandelen, maar niemand medicatie zal zorg dragen voor alle rassen. Zorg ervoor dat u overleggen met uw arts om de meest geschikte voor uw zaak te vinden, en om ervoor te zorgen dat de medicatie voorkomt dat een herinfectie.

Home Remedies

Vele huis oplossingen bleken ook zeer effectief bij de behandeling van intestinale wormen zijn. Knoflook is een van de oudste van deze remedies. Voor degenen die niet kunnen innemen knoflook, plaats een paar teentjes knoflook in je schoenen, en je voeten zal verpletteren en absorberen de knoflook door je bloedbaan. Andere remedies zijn onder meer de inname van vers gemalen kokos, geraspte wortelen, papaya, pompoenpitten en granaatappel schors. Er zijn effectieve kruiden remedies, maar ook, met inbegrip van het gebruik van de kruiden alsem, kalmoes en belleric myroblan.

Dieet Remedies

Een dieet verandering moet de eerste stap in de behandeling van intestinale wormen. Voor de eerste vijf tot zeven dagen, moet de patiënt niets, maar vers fruit en groentesappen verbruikt. Na ten minste vijf dagen kunnen patiënten groenten, melk en volkorenbrood toe te voegen aan het dieet. Alle vette voedingsmiddelen zoals boter, room, olie en vlees moet strikt worden vermeden totdat de infectie is duidelijk.

Andere Behandeling

Een warm-water klysma is een andere effectieve behandeling. Tijdens een dieetbehandeling, vooral tijdens de fase alleen fruit, patiënten reinigen met zo'n klysma elke dag.

Het voorkomen

De beste preventie tegen wormen is een gezond immuunsysteem en een goede hygiëne. Er zijn andere manieren om het risico te verminderen, als goed. Was alle groenten en fruit en uitgesneden stukken met nicks in hen. Wassen in ozonated water - een mengsel van waterstofperoxide of bleekmiddel met water - zal alle parasieten te doden. Natuurlijk, moet u af te spoelen de ozonated water voor consumptie.

Cook al het vlees, met inbegrip van vissen, grondig. Eet nooit rauw of slecht gekookt vlees. Vóór het koken, inspecteer het vlees voor wormen. Drink alleen gezuiverd water, die kunnen bestaan ​​uit water gefilterd thuis en een fles water. Je handen te wassen voor het eten, na het naar de wc gaat, na het verschonen van luiers en na het hanteren van dieren. Ga niet zwemmen in plassen, rivieren, meren of vijvers als u snijwonden of open wonden. Vermijd water wordt ingeslikt tijdens het zwemmen. Houd alle huisdieren gezond, en houd ze buiten als ze onder behandeling voor wormen.