Behandelingen voor Sweaty Palms

Zweten is een natuurlijk proces dat helpt het lichaam te controleren zijn temperatuur. Overmatig zweten dan nodig is om af te koelen van het lichaam is bekend als hyperhidrose. Het beïnvloedt meestal de palmen van de handen, voetzolen en onder de armen. Je zou verlegenheid en angst over deze aandoening voelen. Veel opties zijn beschikbaar om u om dit probleem aan te pakken.

Prescription anti-transpiranten

Prescription anti-transpiranten, zoals Drysol en Xerac kan de behandeling van milde tot matige gevallen van hyperhidrose. Voor maximale effectiviteit, van toepassing zijn op de knelpunten in de nacht en af ​​te wassen in de ochtend. Deze oplossingen zijn zeer sterk en kan de huid jeukende, rode en gezwollen maken dus is het belangrijk om ze schoon te maken uit de volgende dag.

Anticholinergica

Anticholinergische medicijnen zoals Robinul en Robinul Forte verstoren de activiteit van de chemische boodschapper acetylcholine, die de zweetklieren stimuleert. Je moet een verandering in ongeveer twee weken opzegtermijn. Deze chemische stof is betrokken bij vele lichaamsprocessen dus een aantal bijwerkingen mogelijk; ze zijn een droge mond, constipatie, wazig zicht, urineretentie, verlies van smaak, duizeligheid en verwardheid. Diarree, huiduitslag, netelroos, of moeite met ademhalen of slikken kan een ernstig probleem te geven en je moet gaan naar een arts als u een van deze symptomen ervaart.

Iontoforese

Iontoforese omvat het gebruik van een batterij-aangedreven apparaat met een lage elektrische stroom te voeren naar de getroffen gebieden, terwijl uw lichaam wordt ondergedompeld in water. Het zal tijdelijk de zweetklieren blokkeren. De initiële therapie vereist dagelijkse behandelingen ongeveer twee weken die tussen 15 en 30 minuten. Uw arts kan u laten zien hoe u het onderhoud sessies thuis uitvoeren.

Botulinetoxine

Botulinum toxine, beter bekend als Botox, is een effectieve behandeling voor ernstige gevallen gebleken. Het blokkeert de zenuwen die de zweetklieren activeren. Verschillende behandelingen zijn gewoonlijk noodzakelijk om het gewenste resultaat te bereiken en duurt ongeveer vier maanden. Deze behandelingen kunnen pijnlijk en duur zijn.

Chirurgie

Chirurgie is een optie meestal gereserveerd voor ernstige gevallen of als u niet hebben gereageerd op andere behandelingen. Endoscopische thoracale sympathectomie omvat het snijden van de zenuwen die berichten naar de zweetklieren dragen. De operatie is minimaal invasief en vereist slechts drie kleine incisies om ruimte voor een camera en kleine chirurgische instrumenten maken. Het zal permanent te stoppen met zweten op de handen, maar kan verhogen zweten in andere delen van het lichaam zoals de rug of de achterkant van de benen.