Behandelingen voor Salmonella

Salmonella-infectie is een potentieel dodelijke, hoewel enigszins voorkomende bacteriële ziekte die je darmkanaal aantast. Salmonella bacteriën leven in de darm van dieren en mensen en kunnen alleen worden uitgescheiden via de uitwerpselen. Mensen zijn bekend om te worden besmet met salmonella via besmet water, maar vaker worden getroffen door de besmetting van voedsel, zoals gevogelte, vlees en eieren. Zeer recent zijn er grote terugroepacties op voedingsmiddelen zoals gehakt, zakken baby spinazie en tomaten van alle soorten vanwege salmonella-uitbraken geweest.

De Feiten

Salmonella infectie is de meest voorkomende ziekte die door het organisme en wordt gekenmerkt door misselijkheid, braken, diarree en buikkrampen. Wezen, salmonella-infectie veroorzaakt symptomen die erg lijken op die ervaren wanneer die lijden aan voedselvergiftiging. Salmonella infectie wordt beschouwd als vrij mild medisch gesproken, maar de misselijkheid, braken en diarree ervaren kan leiden tot ernstige uitdroging en zelfs de dood als ze niet goed behandeld. Volgens Dr Jonathan Mirmen, Centers for Disease Control and Prevention, ongeveer 500 mensen per jaar sterven van salmonella-infectie in de Verenigde Staten. Andere organismen, zoals E. coli virus en botulisme, kunnen ook voedselvergiftiging-achtige symptomen.

Soorten

Er zijn vele verschillende typen salmonella bacteriën. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention, Salmonella is gewoon de geslachtsnaam voor meer dan 2500 soorten bacteriën. Voor het grootste deel zijn alle 2.500 van de verschillende nauw verwante, maar Salmonella serotype Typhimurium en Salmonella serotype Enteritidis het meest voor in de Verenigde Staten.

Effecten

Typisch, de meeste mensen salmonella vergiftiging ervaring diarree, koorts en buikkrampen binnen 12 tot 72 uur in contact met de bacteriën. De symptomen en tekenen van salmonella-infectie duren meestal ongeveer een week, hoewel zeer gezonde mensen sneller kunnen herstellen zonder medische behandeling. Hoewel het zeldzaam is, in sommige gevallen, de diarree ervaren vanwege salmonella-infectie kan leiden tot een persoon om dat uitgedroogd dat ze direct medische hulp nodig geworden. Levensbedreigende complicaties kunnen optreden als de infectie verspreidt langs de darmen.

Preventie / Solution

Typisch salmonella infecties lossen zich vijf tot zeven dagen en geen medische behandeling nodig. Ervoor zorgen dat je veel vocht, zoals water verbruiken, is uw beste weddenschap op niet steeds uitgedroogd. Degenen die lijden ernstige diarree als gevolg van salmonella infectie te krijgen gerehydrateerd door middel van een IV. Antibiotica om de infectie te doen verdwijnen wordt alleen afgegeven wanneer de bacteriën verspreid buiten de darmen, waarbij geneesmiddelen zoals ampicilline, trimethoprim-sulfamethoxazol of ciprofloxacine worden voorgeschreven.

Waarschuwing

Al is het zeer zeldzaam, sommige mensen met een salmonella-infectie pijn in hun gewrichten, irritatie van de ogen en de ervaring pijn bij het plassen; dit syndroom van Reiter genoemd. Er is geen manier om te bepalen hoe lang het zal duren - weken, maanden of jaren - en het kan leiden tot chronische artritis.