Behandelingen voor overactieve blaas

Een overactieve blaas is een aandoening waarbij een persoon een plotselinge en overweldigende behoefte om vaak naar het toilet. Vaak zijn degenen die een overactieve blaas ontwikkelen een zekere mate van incontinentie; zoals werk en sociale evenementen - - constante bronnen voor mogelijke verlegenheid die kunnen dagelijkse activiteiten te maken. Terwijl u misschien niet in staat zijn om het probleem te genezen, kun je leren om het te controleren.

Behavioral Wijzigingen

Er zijn verschillende manieren om uw dagelijkse levensstijl van een overactieve blaas controle te houden. De hand liggende manier is om vloeistof-inname. Dit kan betekenen dat het verminderen van dranken die cafeïne of alcohol bevatten, voor sommige mensen. Anderen kunnen vinden dat het verminderen van de bedragen die zij drinken op verschillende momenten van de dag kan helpen beheersen.

Naast het beheersen van wat je in, kun je leren om te bepalen hoeveel komt wanneer je jezelf verlichten. Uw arts kan aanbevelen het leren van een techniek genaamd dubbele plassen; Dit betekent gewoon dat je naar het toilet en dan een paar minuten wachten om weer te gaan. Vaak is er urineresidu dat zal worden uitgebracht.

U kunt ook succesvol met blaastraining, dat zich uitstrekt met periodes waarin je de drang ook. Bekkenbodemspieren oefeningen om de spieren die de urine in te houden te versterken. Deze worden vaak aangeduid als Kegel oefeningen waar je leert samentrekken en ontspannen van deze spieren op wil.

Medicijnen

Sommige medicijnen zijn gevonden om een ​​overactieve blaas. Deze medicijnen ontspannen de blaas. Daarbij verminderen ze aandrang. Echter, een belangrijk neveneffect van deze medicijnen is dat ze kunnen verlaten met een droge mond. Op zijn beurt zal een droge mond waarschijnlijk het verhogen van uw verlangen om meer water verbruiken, waardoor het een nooit eindigende cyclus. Sommige mensen kunnen de bijwerkingen te bestrijden door het zuigen op een snoepje of kauwgom, maar dit kan niet werken voor je.

Andere medicijnen gebruikt is Botox injecties. Dit is een giftige bacteriën die geïnjecteerd direct in de zenuwen soortgelijk aan incontinentie dringen. Door verlammende werking op de zenuwen, is de drang verminderd. Dit is een tijdelijke procedure duurt ongeveer zes maanden. Voor oudere volwassenen kan Botox problemen overactieve blaas verhogen.

Chirurgische

Als uw zaak van een overactieve blaas is een ernstige - en die niet reageren op gedrags-veranderingen of medicatie - uw arts kan een operatie opties te verkennen. De twee procedures die worden gebruikt voor een overactieve blaas zijn sacrale zenuwstimulatie en augmentation cytoplasty.

In sacrale zenuwstimulatie wordt een draad ingebracht bij sacrale zenuwen naar je staartbeen, en stuurt elektrische stimulatie van de zenuwen van de blaas. Deze procedure is vergelijkbaar met een procedure pacemaker in het hart waar de stimulatie-apparaat onder de huid en werkt op batterijen wordt geplaatst.

De tweede procedure, vergroting cytoplasty wordt geacht grote operatie dat de capaciteit van de blaas toe. Het maakt gebruik van transplantaten van uw darmen tot blaas secties te vervangen. Dit is een laatste redmiddel voor een overactieve blaas die niet reageert met een andere behandeling opties.