Behandelingen voor onvruchtbare mannen

Onvruchtbaarheid plagen duizenden paren per jaar. Voor mannen, onvruchtbaarheid was ooit een probleem leegte van de behandeling opties te wijten aan gebrek aan kennis van de oorzaken ervan. Er is nu meer informatie beschikbaar is voor de medische wereld over deze aandoening, het openen van de deuren van de behandeling van mannen die zijn gediagnosticeerd met het.

De grondbeginselen van de Behandeling

De behandeling van onvruchtbare mannen hangt uitsluitend af van de onderliggende oorzaak van de onvruchtbaarheid. Behandelingen zijn niet beschikbaar voor alle vruchtbaarheidsproblemen. Als een man lijdt aan aandoeningen zoals Kilenfelton syndroom, Sertoli Cell syndroom of idiopathische onvruchtbaarheid (infertiliteit waarvoor geen oorzaak kan worden vastgesteld), is hij geen kandidaat voor voor vruchtbaarheidsbehandelingen. Voor degenen die kandidaat zijn, kan het enkele maanden of jaren duren voordat de vruchtbaarheid wordt bereikt. Deze behandelingen kunnen duurder worden en veel verzekeringen dekt niet de kosten van deze behandelingen.

Hormoonbehandelingen

De hypthalamus en hypofyse zijn twee gebieden van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor het reguleren hormonen bij mannen. Als deze gebieden leveren geen normale niveaus van hormonen, kunnen verschillende behandelingsmogelijkheden te helpen de productie verhogen. Deze omvatten humaan choriongonadotrofine (hCG) behandelingen, behandeling met recombinent follikel stimulerende hormonen en gonadotrofine behandeling.

Gonadotrofine Behandelingen

Gonadotropine behandelingen beginnen met injecties van hCG die wordt gebruikt om natuurlijk te verhogen de testosteronspiegel in mannen. Ze kunnen 3 keer per week of om de andere dag, afhankelijk van wat uw arts voelt effectiever zal worden gegeven. Tijdens de behandelingen, zult u bloedtesten ondergaan om testosteron in uw bloed te controleren. Injectie dosering zal worden aangepast aan de meest gunstige resultaten. Deze injecties zijn gedurende 6 maanden - indien na die 6 maanden de spermacellen niet verbeteren, recombinent menselijk follikel stimulatie, andere methode gebruikt om testosteron te verhogen, worden toegevoegd aan de behandeling. Dit wordt ook toegediend via injectie. Meestal duurt 1 tot 2 jaar behandeling van mannen normale vruchtbaarheid te realiseren.

Behandeling voor Genitale Infecties

Als een veelheid van witte bloedcellen verschijnen tijdens een sperma-analyse, zou het een indicatie zijn van een infectie van de mannelijke voortplantingsorganen zijn. De gemeenschappelijke behandeling hiervoor is antibiotica, hoewel dit mogelijk niet effectief bij de behandeling van alle genitale infecties en het herstellen van de vruchtbaarheid zijn. Genitale infecties gewoonlijk voort uit seksueel overdraagbare ziekten, waarvan sommige geen verband onvruchtbaarheid waardoor de behandeling ineffectief.

Behandeling voor retrograde ejaculatie

Dit is een aandoening waarbij de sperma stap in de verkeerde richting tijdens ejaculatie en afgezet in de blaas. Meestal wordt dit beschouwd als een permanente toestand, maar in sommige gevallen het sperma kan worden genomen van een urinemonster dat speciaal behandeld, vervolgens gewassen. Dit is een proces dat dode, langzaam bewegende sperma of chemicaliën die bevruchting kunnen beïnvloeden verwijderd. Eenmaal gewassen, kan het gebruikt worden in een ondersteunde reproductieve technieken zoals in vitro fertilisatie.

Operatie om Blokkades Verwijder

Chirurgie wordt soms gebruikt voor het openen of omzeilen blokkades in de voortplantingsorganen die verhinderen gezond sperma om gezonde eieren. Een voorbeeld hiervan zou een vasectomie omkering zijn. Dit is een succesvolle 85 procent van de tijd, met 50 procent van de paren met succes zwanger worden na de procedure. Het is echter hoe langer sinds de vasectomie, kan des te lager de kans op vruchtbaarheid hersteld worden.