Behandelingen voor indigestie

De behandelingen voor indigestie zijn net zo gevarieerd als de oorzaken achter de rug. Effectieve behandeling methoden omvatten medicatie, chirurgie en veranderingen in levensstijl. Meestal een combinatie van methoden blijkt het meest effectief voor mensen.

Wijzigingen Lifestyle

De meest voorkomende behandeling van brandend maagzuur is de levensstijl veranderingen die het vermijden van triggers zoals gekruid of gebakken voedsel of chocolade bevatten. Het toevoegen van meer zuivelproducten, in het bijzonder melk, lijkt ook helpen.

Het verminderen van stress

Het verminderen van stress zal ook helpen de hoeveelheid maagzuur geproduceerd te verminderen en verminderen de kans op het ontwikkelen van brandend maagzuur. Probeer te mediteren of vinden 10 tot 15 minuten per dag om je geest leeg te maken en te ontspannen.

Medicijnen

Er zijn veel medicijnen die worden gebruikt om indigestie op de markt te behandelen vandaag. De meest gebruikte medicijnen zijn over-the-counter symptoomverlichting drugs zoals Tums en Rolaids. Andere medicijnen zijn gericht op het voorkomen van brandend maagzuur en zijn nu op grote schaal beschikbaar over de toonbank. Deze omvatten ranitidine, cimetidine en omeprazol.

Chirurgie

Chirurgie is een optie wanneer maagzuur symptomen zijn ernstiger en chronisch van aard. De gebruikte procedure wordt een Nissen fundoplicatie.

Overwegingen

Voordat u uw maagzuur te behandelen, krijgen een lichamelijk onderzoek om de oorzaak van het probleem en een arts-goedgekeurd behandelplan te bepalen. Dit bespaart u tijd en geld te vermijden behandelingen die zeer waarschijnlijk niet zal werken.