Behandelingen voor een kind met een loopneus

Baby's ervaren veel verkoudheid, en als ouder, kunt u gefrustreerd met het onvermogen om te elimineren loopneus van uw baby, omdat ze niet kan blazen haar neus voelen. U kunt echter de implementatie van een aantal strategieën om een ​​aantal van haar pijn te verlichten.

Problemen in verband met een loopneus

Baby's jonger dan 3 maanden niet goed ademen door hun mond, zodat een verstopte neus is bijzonder ongemakkelijk voor hen. De congestie wordt wakker ze op en verstoort hun voeding als ze moeten stoppen met zuigen om te ademen.

Tissues

Als u geen gebruik van een tissue af te vegen de neus van uw baby, moet u zachte dikke weefsels gebruiken, misschien zelfs degenen die aloë bevatten, om haar gevoelige huid te houden van steeds te rauw.

Cool Mist Luchtbevochtiger

Gebruik een koele mist luchtbevochtiger en plaats te sluiten om wieg van uw baby om haar te helpen ademen terwijl ze slaapt. Houd de luchtbevochtiger schoon en droog tussen het gebruik van bacteriën en schimmelgroei te voorkomen.

Saline Drops en Bollenstreek Spuit

Om het slijm los te maken, een paar druppels van een zoutoplossing in de neus van de baby terwijl het leggen van haar flat. Knijp de bol op de spuit en steek deze vervolgens in haar neusgat. Laat de lamp, zuigen uit de zoutoplossing en slijm. Dit zal helpen de baby beter ademen op voedingen en het slapen gaan.

Het verhogen van de Crib

Til het hoofd van de wieg van uw baby om haar te helpen gemakkelijker te ademen terwijl ze slaapt.

Waarschuwingen

Geef nooit een kind jonger dan 3 jaar over-the-counter koud medicijnen tenzij voorgeschreven door uw arts. Gebruik geen heet water verdamper niet te gebruiken in plaats van de koele mist luchtbevochtiger als warm water verdampers creëren een brandwond risico.