Behandeling voor Urine Reflux

De medische term voor urine reflux is vesicouretaral reflux of VUR. Volgens de urologie kanaal VUR is wanneer de blaas een back-up in de buis die de urine neemt van de nier naar de urineleider bij het plassen. Kinderen zijn gevoelig voor deze aandoening, maar groeien vaak uit van het als hun plasbuis verlengt. Er zijn twee soorten van VUR - primaire en secundaire - en ze zijn verder verdeeld door de kwaliteiten van de ernst. Het wordt meestal gevonden bij vrouwen en kinderen met rode haren.

De Graad van de Urine Reflux

Urine reflux wordt behandeld volgens de graad is het is beoordeeld. Grade I beschrijft de mildste van aandoeningen waarbij er urine reflux uitsluitend in de ureter. Grade II is hetzelfde als klasse I, maar de urine komt ook het nierbekken. Graad III is hetzelfde als klasse II, maar mild hydronefrose ontwikkelt. Graad IV betekent dat matige hydronefrose aanwezig is en Grade V heeft ernstige hydronefrose en de urineleider is verdraaid.

Grades I - III

Bij de behandeling van urine reflux klassen I tot III een antibioticum zoals trimethoprim-sulfamethoxazol of amoxicilline wordt aanbevolen. De patiƫnt onderhoudt deze dosering totdat de situatie wordt opgelost of voor kinderen als ze te bereiken 5 jaar oud. Een uroloog moet controleren deze aandoening.

Rangen IV en V en secundaire Reflux

Urine reflux rangen IV en V samen met secundaire reflux worden ook behandeld met antibiotica en kan een operatie nodig. Chirurgie wordt aanbevolen als een urineleider is op een onjuiste hoek, of wanneer de nieren niet normaal groeit. Volgens Penn State University College of Medicine, mogen ze niet worden veroorzaakt door een infectie, maar wordt veroorzaakt door een soort van blokkade.

Als de behandeling niet is ontvangen

Indien behandeling van urine reflux niet wordt toegediend, zijn er verschillende gezondheidsproblemen risicofactoren.
Nier of renale littekens, bekend als nefropathie, tot blijvende schade nierweefsel en dat maakt het moeilijk voor de nieren om hun werk te doen. Dit kan tot hoge bloeddruk of hypertensie. Verlies van de nierfunctie kan leiden tot nierfalen, die fataal kan zijn. Dialyse is nodig als dit gebeurt om afvalstoffen uit je bloed te verwijderen wanneer je eigen nieren kan niet. De meest extreme gevallen die verder gaan zonder urine reflux behandeling kan leiden tot chronisch nierfalen, wat betekent dat je nieren 15 procent of meer van hun vermogen hebben verloren.