Behandeling voor Mannen haargroei

Mannen kaalheid is niet dodelijk, noch zal het leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, maar het kan een tol op uw gevoel van eigenwaarde te nemen. Kijken naar je haren vallen uit kan een emotioneel proces. Er zijn echter enkele behandelingen die ten minste vertraagt ​​de haaruitval, zoniet enkele regrow.

Rogaine

Rogaine is een product dat u kunt kopen over de toonbank. Het wordt geleverd in een van beide druppel of schuim vorm. Dit product wordt per dag aangebracht op de hoofdhuid tweemaal en drogen. De actuele oplossing is ontwikkeld om haaruitval te stoppen en om het haar teruggroeien. Het werkt het beste naar de achterkant van het hoofd, maar het is bekend te werken rond de haarlijn.

De keerzijde van dit product is dat als je eenmaal begint met behulp van Rogaine, als je stopt met het gebruik, al het haar dat je gewonnen en opgeslagen tijdens het gebruik van de medicatie zal beginnen uit te vallen.

Laser Brush

Lasers zijn lang bestudeerd voor verschillende gezondheidsvoordelen. Een laser kan de haarfollikels, die de hoofdhuid kan veroorzaken stimuleren te beginnen haar weer te groeien.

In plaats van het houden van een grote laser boven je hoofd, dan kunt u een laser borstel te gebruiken, zoals de Crown Laser Brush en de Sunetics Laser Brush. Deze apparaten zullen functioneren net als een gewone borstel, maar de laser zal je hoofdhuid te stimuleren als je borstel. Het wordt aanbevolen dat u de borstel twee keer te gebruiken per dag, maar zoals Rogaine, zal je nodig hebt om verder gebruik van het product. Zodra je stopt, zal je haar weer beginnen uit te vallen.

Hair Transplant

De haartransplantatie iets extremer dan de andere twee behandelingen, maar het is het enige proces dat permanent.

Het proces begint met uw haartransplantatie arts verwijderen van een lijn van haren donor van de achterkant van je nek. U krijgt een litteken hier hebben, en het haar niet zal groeien terug, maar door de dikte van de haren op de achterkant van je nek, zult u niet in staat zijn op te merken.

Het haar wordt vervolgens geïmplanteerd follikel door follikel in uw hoofdhuid via een graft. Elk transplantaat één tot vijf haarfollikels daarin. De meest voorkomende haartransplantaties zal ergens hebben van 1.000 tot 5.000 grafts. Zodra de behandeling is gedaan, zal het haar moet nog een paar weken om wortel volledig te nemen. Als de wortel is gestabiliseerd, zal je in staat zijn om de haargroei te zien.

Het is niet ongewoon voor mensen om te gaan door middel van verschillende haartransplantatie procedures voordat ze de volledige volle haardos die ze zoeken.