Behandeling voor Finger Wratten

Wratten zijn gewoon gezwellen die op de huid gevormd door directe blootstelling aan bepaalde stammen van het humaan papillomavirus. Vaak aangeduid als gewone wratten, deze kleine, grove oneffenheden te ontwikkelen als het virus activeert de huidcellen groeien met een abnormaal verhoogd tarief. Hoewel wratten zijn nooit kwaadaardig van aard zijn, kunnen ze lastig zijn, vooral als ze opduiken op je vingers. Dit kan wratten verwijderen een belangrijke optie te maken.

Self-Care Treatment

Voor veel mensen kan een wrat worden verwijderd met een over-the-counter wrat remover met salicylzuur. Met deze vorm van behandeling, op zoek naar producten met een concentratie van 17 procent salicylzuur. Maar voorafgaand aan de toepassing, moet u de vinger weken in warm water om te helpen verhogen van de werkzaamheid. Ergens tussen de 15 tot 20 minuten moet voldoende zijn. Bij de toepassing van het salicylzuur oplossing, borstel het direct op de wrat. Dit moet eenmaal daags worden herhaald zolang de wrat wordt verwijderd. Tussen applicaties, probeer het verwijderen van dood weefsel van de wrat door licht te wrijven een puimsteen over de groei.

Medische behandelingen

Wanneer zelfzorg methoden niet helpen om een ​​wrat te verwijderen, overweeg dan op weg naar uw huisarts. Medische professionals hebben meer opties beschikbaar. Een van de meest voorkomende is een zogenaamde cryotherapie. Met deze vorm van behandeling, wordt vloeibare stikstof direct op de wrat in wezen bevriezen af. Afhankelijk van de wrat en de persoon, kan je maar een applicatie nodig, maar veel mensen nodig follow-up bezoeken.

Soms kan uw arts besluiten om een ​​oplossing die kantaridin, een biologisch extract gebruiken. En net als andere vormen van behandeling, wordt rechtstreeks op de wrat, waardoor een blaar te vormen en doden de wrat. De blister wordt daarna verwijderd en het gebied wordt geïnspecteerd om te onderscheiden of een andere toepassing nodig is.

Uw arts kan ook een oplossing of zelfs een pil met retinoide voorschrijven. Met room, gewoon direct dagelijks toepassing op de wrat op de celgroei te onderbreken. Na verloop van tijd kan dit uiteindelijk krimpen de wrat tot het verdwijnt.

Chirurgische verwijdering is een ander vrij voorkomende behandeling van wratten, vooral op degenen die niet hebben gereageerd op andere behandelingen. Voor de meeste mensen is de wrat gewoon uit van de vinger gesneden recht in het kantoor van de dokter. Voor anderen, kan een meer agressieve benadering leiden, met behulp van een laser of electrodessication. Bij een chirurgische procedure, is er een grote kans vinger een litteken houden.

Hoewel niet zo gewoon als andere vormen van behandeling, sommige wratten vereisen het gebruik van bleomycine. Met deze vorm van behandeling, de medicatie daadwerkelijk doodt virus van de wrat te vormen.