Behandeling voor een hernia Met Free Fragmenten

Als u last heeft van pijn in de onderrug die soms reist je bil naar je been, kon je een hernia met gratis fragmenten hebben. Behandeling opties, waaronder chirurgie zijn beschikbaar.

Hernia

Een hernia ontstaat wanneer een van de zachte, dempende schijven tussen de wervels in de wervelkolom herniates. Het midden van de schijf duwt door muren en steekt de schijf, waardoor de druk op de nabijgelegen zenuwen.

Gratis Fragmenten

Vrije fragmenten optreden wanneer meer middengedeelte een hernia's loskomt van de rest van de schijf. Gratis fragmenten kunt ook de druk op de nabijgelegen zenuwen.

Niet-chirurgische behandeling

Niet-chirurgische behandeling effectief is in 90 procent van de patiƫnten met hernia. Anti-inflammatoire geneesmiddelen en oefening om de spieren die je wervelkolom kan verlichting brengen voor uw klachten te ondersteunen versterken.

Discectomie

Chirurgische behandeling voor een hernia met gratis fragmenten wordt een discectomie. Tijdens deze procedure wordt een chirurg het beschadigde gedeelte van de schijf verwijderd samen met de vrije fragmenten.

Complicaties

Als de chirurg mist elke vrije fragmenten tijdens de operatie die nog steeds druk op de zenuwen te zetten, kan u nog steeds pijn.