Behandeling voor Bijten Mijten

Behandeling voor Bijten Mijten

Mijten zijn niet iets dat je zou denken dat zou in een verscheidenheid komen, maar er zijn verschillende soorten mijten die zowel mensen als dieren beïnvloeden. Hoewel schurft en vogel mijten zijn een paar van de rassen, vlooien, of rode insecten, zijn de meest voorkomende type om mensen te kwellen. De beten van deze parasieten kan jeukende, rode striemen die hinder kunnen veroorzaken als deze niet behandeld veroorzaken. Het is belangrijk om mijt beten behandeld zo snel mogelijk, om verder ongemak te voorkomen krijgen.

Identificatie

Vlooien zijn kleine insecten, rood of rood-oranje van kleur. De larven functie zes poten, terwijl de volwassen vlooien hebben acht. Deze mijten, gerelateerd aan de teek familie, zijn moeilijk te zien zonder een vergrootglas. Chiggers voorkeur vochtige plaatsen en is vaak te vinden in gebieden die hoog onkruid of gras hebben. Daarnaast gazons ook andere gemeenschappelijke plaats deze mijten, vooral in het voorjaar.

Effecten

De effecten van chigger beten op mensen is ongemakkelijk, maar niet gevaarlijk. Wanneer de chigger bijt een mens, ze injecteren een niet-giftige speeksel-soort vloeistof in het slachtoffer. Het reactiemengsel menselijk lichaam op dit speeksel is opgeheven, rode bult. De chigger zal dan terugtrekken lichaamsvloeistoffen van het slachtoffer door overhevelen ze door een soort sondevoeding ze beschikken. Als onopgemerkt, kunnen vlooien voeden voor ongeveer vier dagen. Echter, de beet is meestal zo ongemakkelijk dat het slachtoffer begint bijna onmiddellijk te krabben.

Voorbehandeling

Het belangrijkste om te onthouden na het opmerken van een chigger beet is dat het getroffen gebied moet zo snel mogelijk worden gewassen nadat ze gebeten met zeep, warm water. Dit verwijdert enkele speeksel rond de beet vlak voor verdere irritatie te voorkomen. Helaas zeep, warm water alleen zal niet genezen van het probleem. U moet om de roodheid, zwelling en irritatie op afstand te houden verdere behandeling van de omgeving.

Behandeling

Er zijn een paar verschillende producten op de markt om de vervelende jeuk en roodheid veroorzaakt door een chigger beet te behandelen. Je zou kunnen hebben gezien een aantal van deze producten op de tv-commercials, beweert verlichting te brengen. De meest gebruikte producten zijn echter Calaminelotion en zalven die hydro-cortison bevat. Beide producten zullen de jeuk weerhouden een chigger beet een minimum. Als u een reeks chigger beten, onderdompelen in colloïdaal havermout kan ook verlichting brengen.

Overwegingen

Als je hydro-cortison, havermout of Calamine behandelingen hebben geprobeerd om tevergeefs, een arts zo snel mogelijk. Hij of zij zou in staat zijn om iets te schrijven aan de chigger beten te behandelen. Het houden van gras en onkruid in uw tuin afgebroken is een goede manier om de besmetting van vlooien te bestrijden. Bovendien, als je uit zijn wandelen in het hoge gras begroeide gebieden, zorg ervoor dat je draagt ​​een lange broek en lange mouwen shirts. Dit zal ook vlooien te houden van die verbonden zijn aan je.