Behandeling voor Allergie voor katten

Behandeling voor Allergie voor katten

Naar schatting 16 tot 20% van de bevolking lijdt aan katten allergische symptomen. Een allergie voor katten kan voorkomen dat u het bezit van een kat, en kan ook het moeilijk maken om de huizen van familie en vrienden niet te bezoeken. Fel d1, die is gevonden voornamelijk in katten speeksel, is de primaire oorzaak van de kat allergieën. Omdat katten bruidegom zelf, kan de kat haren en huidschilfers ook sporen van dit eiwit bevatten. Albumine, die is gevonden in de urine, bloed en speeksel katten, is een andere belangrijke bron van reactie. Behandeling voor allergie voor katten kan een lang proces zijn, echter, wanneer een effectieve behandeling kan sterk verbeteren van de kwaliteit van leven voor een kat allergie lijder.

Instructies

•  Leer om onderscheid te maken tussen de symptomen van allergie. Veel symptomen kunnen symptomen van de verkoudheid, zoals niezen nabootsen; rode, jeukende en branderige ogen; zere keel; verstopte neus; piepende ademhaling en hoesten en jeukende huid. Deze symptomen gerelateerd aan de kat allergieën kan variëren en verergeren in tijden van stress. Cat allergieën zijn vaak moeilijk te diagnosticeren als de reactie kan worden uitgesteld, waardoor de patiënt te nemen de symptomen worden veroorzaakt door iets anders dan zijn blootgesteld aan een katachtige. Begrijpen en erkennen deze symptomen is de eerste stap om een ​​effectieve behandeling.

•  Ga naar je huisarts en vraag over allergie testen. Bloedtesten en allergie huidtesten zijn vaak goede indicatoren van allergieën, maar valse positieven en negatieven zijn bekend voor te komen. Een negatief testresultaat niet altijd dat een allergie niet aanwezig.

•  Reinig uw huis en andere woonruimtes aan alle sporen van kat haren en huidschilfers te verwijderen. U kunt verminderen of uw blootstelling aan allergenen te elimineren door het grondig stofzuigen, wassen alle stoffen in uw huis, en het gebruik van filters op uw stofzuiger en airconditioning units. Het kan enkele gedetailleerde reinigingen duren om alle katten allergenen volledig te verwijderen van uw huis.

•  Verminder symptomen met OTC-medicijnen, zoals Benadryl. Voorgeschreven medicijnen, met inbegrip van Zyrtec, Allegra, Clarinex, Alavert en Claritine kan zeer effectief zijn bij het verminderen van de frequentie en de ernst van de kat symptomen van allergie. Praat met uw arts over welke behandeling het beste is voor u.

•  Krijg allergie shots om uw lichaam immuunrespons op katten te resetten. Immunotherapie bestaat uit een reeks van geregelde injecties die kleine hoeveelheden van een allergeen bevatten. Allergie shots behandeling van de onderliggende probleem - reactie van het lichaam aan het allergeen.

•  Follow-up met een medische professional om te bepalen of uw symptomen verminderen en je lichaam reageert op de behandeling.

Hints

  • Hoewel algemeen wordt aangenomen dat kattenallergieën worden veroorzaakt door katten haren of huidschilfers meeste reacties zijn het resultaat van een immuunrespons op een proteïne in kat speeksel genoemd Fel d1.