Behandeling van genitale herpes

Genitale herpes kan pijnlijk, pijnlijk en ongemakkelijk. Mensen voelen zich vaak schamen en zelfs doodsbang toen ze voor het eerst ontdekken ze hebben de seksueel overdraagbare ziekte heeft opgelopen. Genitale herpes kan worden gecontracteerd en heen en weer geschoven tussen seksuele partners. Het vermijden van een infectie is de sleutel als het gaat om genitale herpes, maar als het te laat voor, moet actie worden ondernomen om jezelf en je seksuele partners te beschermen.

Wat is genitale herpes?

Genitale herpes is een seksueel overdraagbare aandoening, ook wel een STD, die wordt veroorzaakt door het herpes simplex virus. Mensen lijden HSV-1 of HSV-2. De meeste mensen hebben weinig of geen symptomen, en vaak niet eens beseffen dat ze besmet zijn met het virus.

Frequentie

Sommige symptomen kunnen optreden tijdens het individu eerste uitbraak, maar ze kunnen verward worden met andere medische problemen of kan worden genegeerd. Een persoon die is onlangs gediagnosticeerd met herpes kunnen verwachten om 04:56 uitbraken tijdens het eerste jaar; typisch uitbraken minder frequent en minder ongemakkelijk tijd.

Preventie / Solution

De enige manier om de aanbestedende genitale herpes echt te voorkomen is om te voorkomen dat het hebben van seksueel contact allemaal samen. Genitale herpes kan worden gecontracteerd door het in contact komt met iemand die is aangetast, ook als u geen geslachtsgemeenschap huid. Zowel mannen als vrouwen kunnen het virus samentrekken, zodat het gebruik van latex condooms (zelfs als andere vormen van anticonceptie worden uitgevoerd) is de veiligste manier om te gaan als je seks. Zelfs als u niet in het midden van een huidige uitbraak, kunt u nog steeds iemand infecteren anders, dus wees voorzichtig.

Diagnose en symptomen

Genitale herpes wordt meestal ontdekt tijdens een routine lichamelijk onderzoek. Soms beginnen de patiƫnten symptomen ervaren die hen kunnen leiden om te geloven dat ze besmet raken met het virus zijn geworden. Een arts kan gemakkelijk een kijkje nemen op elk zweren, die als kleine, soms knapperig blaren verschijnen, en een diagnose; een monster van de vloeistof kan worden genomen voor onderzoek. Genitale herpes kan worden gediagnosticeerd in tussen uitbraken met een bloedtest.

Behandeling

Er zijn medicijnen en andere behandelingen die beschikbaar zijn voor iemand die is gediagnosticeerd met genitale herpes kan zijn; Echter, er zijn ook veel alternatieve behandelingen thuis, die een individu kan proberen. Een zak ijs kan worden gebruikt om te helpen verlichten van pijn, en sommige mensen vinden dat het nemen van een warm bad met zuiveringszout of appelazijn toegevoegd aan het badwater bijzonder behulpzaam te zijn. Aminozuur L-lysine, kunnen antioxidant vitamines en zink daardoor de symptomen verminderen, terwijl tea tree olie is een natuurlijke antiseptische en kan worden gedept op zweren meerdere malen per dag.