Behandeling met groeihormoon bij volwassenen

Behandeling met groeihormoon bij volwassenen

Menselijk groeihormoon, gewoonlijk door de hypofyse stimuleert de celdeling en celgroei in het menselijk lichaam. Kinderen die niet produceren genoeg groeihormoon HGH, hoeft normale hoogte niet bereiken als volwassenen. Volwassenen moeten HGH als goed, en een tekort aan dit hormoon veroorzaakt lethargie, verhoogde percentage lichaamsvet, verminderde psychisch welbevinden, lagere botdichtheid en verminderde spiermassa.

Human Growth Hormone Bronnen

In het verleden werd humaan groeihormoon afkomstig van de hypofyse van menselijke kadavers. Dit veroorzaakte een klein aantal gevallen van Creutzfeldt - Jakob, ook wel gekke-koeienziekte syndroom, dus gebruik van deze bron voor HGH afgebouwd in de jaren 1980.
Menselijk groeihormoon wordt nu geproduceerd met recombinant DNA-technologie. HGH-producerende genen werden ingebracht in bacteriën zo onbeperkte hoeveelheden van het eiwit kan worden snel rendabel worden geproduceerd en veilig. Deze vorm van humaan groeihormoon rhGH wordt genoemd.
Als u denkt dat u een tekort aan HGH zijn, maar hebben niet geprobeerd de behandeling, omdat u zich zorgen over mogelijke verontreiniging van HGH uit menselijke bronnen waren, kunt u er zeker van zijn dat de medicatie veilig is voor u te nemen.

De diagnose van groeihormoondeficiëntie

Normaal gesproken, HGH stijgt bij de mens in het midden van de jaren '20, begint dan te vallen, het bereiken van ongeveer een vijfde van de piekwaarde in de jaren '70.

Een insuline tolerantie test, ITT, uitgevoerd door een arts kan meten of volwassen patiënten lijden aan een tekort aan HGH productie. Voor patiënten die niet kunnen tolereren een ITT, kan een Arginine + GHRH test worden gebruikt. Een basislijn bloedspiegel van IGF-1 moet worden uitgevoerd.

Effecten geassocieerd met HGH Suppletie

Mensen die niet een tekort aan groeihormoon krijgen weinig of geen voordeel van het nemen van de rHGH. Mensen met een tekort aan HGH zal een verhoging van de energie, spiermassa, inspanningstolerantie, botdichtheid en een verbeterde gevoel van welzijn als zij rHGH zien. Deze resultaten manifesteren binnen zes maanden tot een jaar. De juiste dosis rHGH moet door een arts worden ingesteld. Een te lage dosis zal weinig of geen effect hebben, kan een te hoge dosis bijwerkingen, zoals gewrichtspijn en spierpijn veroorzaken.

How to Get Human Growth Hormone Behandeling

Neem contact op met uw arts. Beschrijf uw klachten en vragen om te worden getest voor een menselijk groeihormoon deficiëntie. Neem de beschreven door uw arts testen. Hij zal waarschijnlijk test voor een HGH deficiëntie en andere mogelijke oorzaken van de symptomen. Zodra de test is afgerond, indien tekort is geïdentificeerd, neem rHGH zoals voorgeschreven.