Behandeling Activiteiten voor ADHD

Behandeling Activiteiten voor ADHD

Attention-deficit / hyperactivity disorderm of ADHD, wordt gedefinieerd als "een duurzaam patroon van hyperactivity-- impulsiviteit die vaker wordt weergegeven en ernstiger dan is typisch waargenomen bij individuen op een vergelijkbaar niveau van ontwikkeling." ADHD is een psychiatrische stoornis vaak bestudeerd en gediagnosticeerd bij kinderen. Het hebben van ADHD maakt dag-tot-dag leven moeilijker voor de kinderen en voor hun families. Er zijn vele vormen van behandeling beschikbaar voor ADHD: medische, gedrags-en experimenteel.

Medische behandeling

De meest voorgeschreven medicijnen voor ADHD zijn stimulerende middelen. Degenen die het meest vaak voorgeschreven zijn methylfenidaat (Metadate, Ritalin, Concerta), dextroamfetamine (Dexedrine), gemengde amfetamine zouten (Adderall), lisdexamphetamine (Vyanase) en dextromethamphetamine (Desoxyn). De manier waarop stimulerende medicijnen werken is aan de extracellulaire concentraties van dopamine en noradrenaline verhogen. De stijging van deze neurotransmitters helpt communicatie in de hersenen verbeteren en kan de concentratie bij de patiënten die nemen verbeteren. Een andere reden is de stimulerende medicijnen kunnen werken is het gevolg van de noodzaak voor kinderen met ADHD om meer te bewegen om hun alertheid te verbeteren. De stimulerende middelen wekken de kinderen fysiologisch, beweging simuleren en het verhogen van hun alertheid. Kinderen met hartproblemen moeten de stimulerende medicatie niet nemen. Er zijn enkele nonstimulant medicijnen, zoals antidepressiva en modafinil, maar de enige goedgekeurde nonstimulant is atomoxetine (Strattera).

Behavioral Treatment

Aangezien wilde gedrag heeft de neiging om een ​​belangrijk symptoom van ADHD zijn, kan gedrags-behandeling een belangrijke hulp voor een kind dat lijdt aan de aandoening. Ook, omdat sommige patiënten geen voordeel ontvangen van medicatie, wat ervaring te veel bijwerkingen, en sommige worden geholpen slechts ten dele door de medicatie, is het belangrijk om andere potentieel meer effectieve maatregelen te kunnen benutten.

Kinderen kunnen zeer gemotiveerd zijn om adequaat te handelen als ze een sterke, positieve relatie met hun ouders. Aangezien dit vaak kan worden beschadigd, de positiviteit moet worden hersteld. Een methode is om vernietiging van een half uur per dag voor het kind met zijn ouders om te spelen in de manier waarop hij of zij kiest. Op dit moment tonen positieve spanning wat het kind doet terwijl niet vragen of het geven van commando's. Door het uitgeven van deze tijd om vreedzaam naast elkaar bestaan, kunt u bouwen vertrouwen opnieuw. Positieve bekrachtiging kan de verbetering van het gedrag voort te zetten, te wijzen op de goede dingen van het kind heeft gedaan met vriendelijke woorden en tastbare beloningen zoals computer tijd.

Ook, soms met behulp van negatieve gevolgen voor wangedrag te verminderen kan helpen om een ​​aantal zaken te beteugelen. Het is belangrijk om heel duidelijk aan het kind over wat het wangedrag is, wat de negatieve gevolgen kunnen zijn en wat de voordelen van het doen van het tegenovergestelde van het wangedrag zijn te zijn. Deze strategie moet worden beperkt, zodat het kind niet te overweldigen met straf. Omdat dit slechts een algemeen overzicht van gedragstherapie, is het een goed idee om een ​​kinderpsycholoog om een ​​meer volledig nader uitgewerkte plan te krijgen raadplegen.

Experimentele Behandeling

Verschillende kruiden, supplementen en behandelingen zijn gebruikt in een poging de behandeling van ADHD, maar weinig zijn getest tot het punt van goedkeuring door de FDA. Neem contact op met uw arts en onderzoeken welke methoden die u wilt gebruiken om de symptomen van ADHD te bestrijden. Omega-3 vetzuren kunnen de effecten van ADHD bij sommige kinderen die ervaren onoplettendheid en stoornissen van neurologische soort verminderen. Voorlopige experimenten werden uitgevoerd op een combinatie van ginkgo en Amerikaanse ginseng bloedtoevoer naar de hersenen, alertheid en concentratie verhogen, maar verder onderzoek nodig. Sommige kinderen met ADHD hebben een lage concentratie van zink en magnesium en suppletie kan helpen andere medicijnen meer effectief te functioneren. Vitamine B6 werd gebruikt om enig voordeel in verouderde studies die moeten worden bijgewerkt voor het huidige standpunten van ADHD. Andere kruiden en mineralen die verder testen na enkele geïsoleerde positieve effecten nodig zijn citroenmelisse, Bacopa, Duitse kamille, Rhodiola rosea, en choline.