Bee Pollen botemedel för allergier

Bee pollen är vida känt som ett naturligt botemedel för allergiker. Enligt Dr Tom Cowan i Weston A. Price Foundation, bör bipollen vara en del av ett friskvårdsprogram som syftar till att stärka immunförsvaret genom att korrigera en obalans i binjuren som orsakar den allergiska reaktionen som vi känner som hösnuva.

Vikten av att använda lokala Bee Pollen

Använd bipollen samlats lokalt, som kommer att innehålla spår av de speciella växter som orsakar din allergisk reaktion. Detta kommer att hjälpa till att korrigera immunsystemets reaktioner på dessa allergener, lätta ditt hösnuva symtom. Du kan hitta lokala bipollen på en bondemarknad i ditt område. Att köpa din pollen direkt från en småskalig biodlare ökar också oddsen att du köper en högkvalitativ produkt samlas in från friska, glada bin.

Öka din Dosering över tid

I ett litet antal individer, särskilt de som är allergiska mot bistick kan bipollen orsaka en allergisk reaktion, även utfällning anafylaktisk chock. Börja med en enda korn av pollen, sedan ta två följande dag och dubbla din dos varje efterföljande dag tills du tar ungefär en tesked om dagen. Om du märker någon svullnad i dig halsen eller svårigheter att andas, sluta använda och rådfråga läkare omedelbart.

Vad du ska titta efter när du köper Bee Pollen för allergier

Leta efter bipollen med ett brett utbud av färger, eftersom det tyder på att det har samlats in från ett stort utbud av blommor och kommer att öka din immunitet mot en rad olika allergener. Köp pollen som är så färska som möjligt, eller har varit fryst direkt efter samlas. Om du kan hitta pollen som samlats in från bin som hålls i icke förorenade områden i din närhet, då du kommer att minska din exponering för giftiga och bekämpningsmedel.