Bedwantsen kunnen worden uitgespreid op de werkplek?

Na 1950, bed bugs in de VS werd een zeldzaam probleem, het gebruik van pesticiden DDT hebben ze bijna uitgeroeid. De afgelopen jaren hebben gezien bedwantsen komen sterker terug dan ooit, met verhoogde aantallen besmettingen.

De Bugs

De bedwants is een zeer klein, plat lichaam insect dat bijna overal in een huis te vinden en, zoals de naam al doet vermoeden, vaak in bedden. Ze groeien niet groter is dan 3/16 inch, zodat ze kunnen heel moeilijk te zien, tenzij je op zoek bent voor hen.

Dieet

Tekenen van een besmetting zijn kleine rode vlekjes of uitslag waar de bugs hebben gebeten. De enige voeding van de bug bloed en de soort geschikt te voeden op mensen.

Verspreiden naar de werkplek

Omwille van de bed bugs 'kleine formaat en het vermogen om op te hangen op de dingen, kunnen ze gemakkelijk meeliften in kleding en koffers. Als iemand een huis aantasting van de bugs, kan die persoon ongewenste insecten te vervoeren op hun kleding waar ze ook gaan, met inbegrip van de werkplek. Het bed bugs kunnen dan verhuizen snel in de tapijten op het werk en mogelijk ook op de kleding van anderen.