Bed van het Ziekenhuis Installatie

Bed van het Ziekenhuis Installatie

Als je ooit nodig hebt om een ​​ziekenhuisbed te kopen, bent u zelf verantwoordelijk voor het installeren van het. De meeste bedden zijn zo ontworpen dat ze in een paar minuten kunnen worden gemonteerd. Meestal is er een soort van technische hulp beschikbaar via de telefoon als je een probleem hebt.

Bed Spring Sectie

De sectie lente van het bed komt meestal in twee grote delen. Plaats de secties op hun kant en sluit ze bij hun midden montage vergrendeling. Het kan nodig zijn om het bed veren met elkaar te verbinden met behulp van de lente links naar één doorlopend oppervlak dat de matras zal steunen vormen.

Hoofd en voetbord

Afhankelijk van het model, kan het hoofdeinde en voeteneinde uitwisselbaar zijn. Bevestig de wielen aan de onderzijde van deze stukken, omdat dit is hoe je het bed rond beweegt. U zult het hoofdeinde en voeteinde hechten aan het voorjaar klinknagels gelegen op het bed voorjaar deel van het bed.

De Motor

De motor bestuurt de functies van het bed. De meeste bed motoren gewoon vastklikken dan nokken gelegen op het bed frame. Plaats het bed op zijn kant en klik op de motor. De motor zal labels hebben gemerkt hoofd- en voeteneinde, zodat u deze in de juiste positie te installeren. Zodra je de motor op te krijgen, sluit het bed in en test de instellingen.