Bed Mobiliteit Technieken voor Post Neder-Back Surgery

Bed Mobiliteit Technieken voor Post Neder-Back Surgery

Dagelijkse activiteiten worden aanzienlijk beïnvloed door pijn in de onderrug. In sommige gevallen is een operatie nodig om de onderliggende oorzaken van lage rugpijn pakken. Na de operatie moet uw wervelkolom worden beschermd, zodat je botten te genezen zonder complicaties. Specifieke technieken worden gebruikt voor het bed mobiliteit om je rug te beschermen als je in en uit je bed te verplaatsen.

Overzicht

De botten in je onderrug te maken back-up van de lumbale wervelkolom. Vijf botten worden gestapeld bovenop elkaar. Na de operatie, het doel is om deze beenderen in het gareel te houden als je beweegt. Bed mobiliteit - rollend en bewegend tussen zitten en liggen, en een back - veroorzaakt meestal deze beenderen te draaien en te buigen naar voren en naar achteren. Specifieke technieken moeten worden gebruikt voor een bepaalde tijd - zoals aangegeven door uw arts - na de operatie.

Zittend aan Liggen

Bescherm je onderrug als je gaat liggen van het zitten op de rand van je bed. Zitten dicht tegen het hoofd van uw bed en scoot terug tot de rand van het bed is het aanraken van de achterkant van je knieën. Vanuit een zittende positie met beide knieën gebogen, langzaam laat je zakken naar beneden op de elleboog geconfronteerd met het hoofd van uw bed. Beweeg je lichaam als een eenheid, het verlagen van uw bovenlichaam in de richting van het bed als je samen til je benen op het bed. Als dit legt te veel druk op je rug, hebben een andere persoon te ondersteunen sommige van het gewicht van je benen als je beweegt. Zodra je benen op het bed, langzaam rollen op je rug - het houden van uw lichaam stijf.

Log Rolling

Log rollen is de basis voor een veilige mobiliteit bed na lagere rugoperatie. Op je rug liggen, buig je knieën een voor een, dan plaats je voeten plat op het bed. Langzaam rol je lichaam aan de ene kant, het bewegen van je bovenlichaam op hetzelfde moment als uw onderlichaam - als een blok rollen in het water. Leg een kussen tussen je knieën om spanning verder terug te dringen op je onderrug voordat je inlogt roll.

Liggen aan Sitting

Gebruik maken van de log-rolling techniek te zitten vanuit een liggende positie. Buig langzaam je knieën en zet je voeten plat op het bed. Buig je ellebogen en leg je hand naast je schouder aan de kant die u zal draaien in de richting. Draai je je boven-en onderlichaam met elkaar naar de zijkant van het bed, zult eindigen. Houd je schouders in lijn met je knieën. Laat je hielen over de rand van het bed. Druk met uw hand omlaag, en til je bovenlichaam in de richting van een rechtopstaande positie. Op hetzelfde moment, langzaam lager uw benen in de richting van de vloer totdat je in een zittende positie.