Bed Bugs & Ziekten

Bedwantsen (of bedwantsen) kunnen woningen teisteren, maar ook plaatsen waar andere mensen slapen elke nacht - de daklozenopvang, hotels en ziekenhuizen, volgens de Mayo Clinic. De prevalentie van bed bugs is niet gerelateerd aan netheid, en iedereen kan worden beïnvloed. Insectenbeten veroorzaken een irritant huidreactie.

Bites

Gebeten door een bed bug kan zichtbare beten op het gezicht en hals, en de armen en handen. De beten zijn rood en hebben vaak een donkerder rode gebied in hun centrum. Ze jeuken en vaak in lijnen of clusters. De Harvard School of Public Health meldt dat mensen die herhaaldelijk worden gebeten een allergische reactie op het speeksel van de bugs 'kunnen ontwikkelen. Symptomen van een allergische reactie omvatten ernstige jeuk, evenals blaarvorming en galbulten.

Geen reactie

Terwijl de meeste mensen een soort reactie, ofwel mild of soms ernstig, om bijt een bed bug, sommige mensen hebben geen reactie volgens de Mayo Clinic.

Ziekten

Sommige insecten die zich voeden met menselijk bloed, zoals muggen en teken, kunnen ziekten doorgeven. Dit is niet waar van bed bugs, volgens de Harvard School of Public Health.

Infectie

Hoewel bed bugs niet de ziekte te dragen, kan een persoon die de beet gebied krabt een secundaire infectie van de huid veroorzaken. De Mayo Clinic adviseert het zien van een arts om een ​​infectie van de huid te behandelen.