Bed Bug Tekens & Symptomen

Bed Bug Tekens & Symptomen

Bed bugs kunnen leven voor maanden zonder voedsel. Dat kan hen in staat stellen in de leegstaande gebouwen om te wonen. Ook al zijn ze wel "bed bugs," ze daadwerkelijk kan worden gevonden in vrijwel elke ruimte van een woning. Bed bugs kunnen in kleine scheurtjes in meubels, hoeken van lades, de rand van de tapijten te leven, de plooien van gordijnen of een aantal plaatsen, bestaande vrijwel onopgemerkt. Het herkennen van de tekenen en symptomen van bed bug besmetting is cruciaal voor het stoppen van een besmetting.

Kenmerken

Terwijl ze moeilijk te zien zijn, visueel spotten van een bed bug is een van de meest duidelijke tekenen van een besmetting. Om dit teken herkend, maar vereist kennis van bed bugs. Bedwantsen lijken op kleine kakkerlakken of teken. Bedwantsen zijn plat, ovaal gevormde lichamen. Bedwantsen zijn niet-vliegende insecten. Volwassen bedwantsen in grootte variëren van iets minder dan 1/4 inch (25 mm) om een ​​beetje voorbij. Juvenile bedwantsen kan zo klein als 6/100 van een inch (1,5 mm).

Tekenen van Infestation

Als een bed bug besmetting wordt vermoed, kan een inspectie worden uitgevoerd. Soms is de werkelijke bed bugs kan niet worden gevonden, maar sporen van besmetting zal worden onthuld. Controleer scheuren en spleten op of in de buurt van bedden en andere verborgen gebieden, zoals achter behang, in de rug van fotolijstjes of zelfs in de kleding. Vreemde donkere vlekken kunnen fecale materie te geven. Tiny ei gevallen zou kunnen worden gevonden. Bovendien bed bugs werpen hun huid af en toe, het verlaten van het vergieten achter.

Hobbels

Kleine rode bultjes op de huid zijn vaak tekenen van bed bug bites. Bed bugs zijn meestal 's nachts, dus deze hobbels zullen gewoonlijk optreden terwijl het slachtoffer slaapt. De beten kunnen worden verhoogd of zelfs plat. Insectenbeten zal klein zijn. Een vrij unieke indicatie van bed bug bites is het bestaan ​​van verschillende kleine hobbels die in een rij. Dat betekent meerdere locaties waar bloed werd afgevoerd door de bedwants voor het voeden.

Andere tekenen van Bites

Vele malen insectenbeten onopgemerkt omdat de werkelijke beten niet worden gezien. Roodheid en zwelling zijn vaak tekenen van beten. Jeuk is ook bekend dat een symptoom van bed bug bites zijn. Als gekrast, kan een infectie van het getroffen gebied plaatsvinden. Algemeen de beten worden beperkt tot gebieden van het lichaam die tijdens de slaap. Veel bed bug besmettingen blijven onopgemerkt, omdat de beten worden verward voor muggen of vlooienbeten.