Bed-Bug Infecties

Bedwantsen zijn kleine, roodbruine insecten die zich voeden met menselijk bloed en huidirritatie veroorzaken. Ze verstoppen zich in de muren, meubels of vloeren en zijn het meest 's nachts actief. Bed-bug-infecties zijn meestal meer irritant dan gevaarlijk, maar ernstige gevallen kan behandeling door een arts nodig.

Oorzaken

Bed bugs kunnen kruipen in kleding en bagage, en de reizigers kunnen bedwantsen mee naar huis met hen uit andere landen. Een andere oorzaak van bedwants infecties is de verminderde gebruik van het pesticide DDT, een bestrijdingsmiddel giftig voor insecten en ook voor de mens.

Symptomen

Bedwantsen invloed op het oppervlak van de huid en veroorzaken jeukende rode striemen. Sommige mensen kunnen verder huidirritatie en allergische reacties krijgen.

Ziekte

Bedwantsen zijn niet bekend bij de ziekte overbrengen, maar ze kunnen organismen die hepatitis B en een parasitaire infectie genaamd de ziekte van Chagas kan veroorzaken dragen.

Behandelen Bites

Bed-bug behandeling bestaat uit het gebruik van actuele crèmes om jeuk te verlichten. Antihistaminica kan nodig zijn als er een allergische reactie.

Het behandelen van parasitaire aandoeningen

De site van het bed bug besmetting moet worden schoongemaakt, ontsmet en behandeld met bestrijdingsmiddelen om de bugs te verwijderen.