Beam Laser Treatment

Beam Laser Treatment

Laser (Light Amplification door de gestimuleerde emissie van straling) beam-technologie heeft een verscheidenheid aan medische toepassingen, waaronder de behandeling van kanker, behandelingen voor de huid en ogen-correctie chirurgie. Zoals bij elke medische procedure, laser behandelingen gepaard gaan met enige mate van risico.

Skin Treatment

Laser behandelingen voor de huid specifiek ingegaan op aandoeningen zoals pigment problemen, gebroken haarvaten, acne littekens, rimpels en bruine vlekken veroorzaakt door beschadiging door de zon. Er zijn verschillende soorten van laserstralen met verschillende golflengten, zoals robijn laser, de gepulste dye laser en de MedLite laser uitzenden. Het type laser gebruikt voor een bepaalde aandoening hangt van iemands huidtype.

Oogcorrectie

Procedures laserbehandeling zoals LASIK (Laser Assisted In Situ Keratomileusis) en PRK (Fotorefractieve Keratectomy) verbeteren problemen met het gezichtsvermogen. LASIK en PRK gebruiken laserstralen op de cornea van het oog hervormen. 20 tot 30-jarige volwassenen met bijziendheid, verziendheid of astigmatisme worden beschouwd als potentiƫle kandidaten voor het hoornvlies hervormen laser operaties.

Behandeling van Kanker

Laserbehandelingen werden voor het eerst gebruikt op huidtumoren in 1961 (zie referentie 3). Laserstralen kunnen doden of te verkleinen kankercellen gevonden bij slokdarmkanker, plaveiselcelcarcinoom, grootcellig carcinoom en adenocarcinoom. Een gemeenschappelijke medische laserbehandeling gebruikt bij kankerpatiƫnten genoemd fotodynamische therapie of PDT.