Basisregels voor het tellen van calorieën

Basisregels voor het tellen van calorieën

Het proces van het tellen van calorieën wordt vergemakkelijkt door de rijkdom van dieet beschikbare informatie; Echter, er zijn een paar belangrijke dingen in gedachten te houden om een ​​onnauwkeurige aantal calorieën te vermijden. Aangezien uw calorieën tellen is een essentieel stuk van de informatie die je gebruikt om maaltijd plannen behoefte aan beweging te genereren en te bepalen, zijn geïnformeerd over deze mogelijke fouten en je kunt ervoor zorgen dat uw telling juist is.

Count Everything

Eenvoudige snacks kunnen oplopen. Als u voorkomen dat het opnemen van deze voedingsmiddelen in uw calorieën tellen, maakt u een onjuist beeld van uw dieet. Bereken het aantal calorieën van specifieke snacks voordat u een dieet beginnen en houdt deze informatie bij de hand. Als je honger hebt, te bereiken voor een van deze vooraf bepaalde snacks en voeg het totaal op uw tellen. Dit geeft u de vrijheid om te eten wanneer je honger hebt, terwijl het houden van uw telling nauwkeurig.

Lijst Locatie

Als u gebruik maakt van een pen en papier, houd uw lijst geplaatst in een voor de hand liggende plaats, zoals op de koelkast. Dit geeft u het extra voordeel van het hebben om te kijken naar je lijst elke keer dat u bezoek aan uw keuken om iets te eten te krijgen. Elektronische opties zijn een andere populaire methode en kunt u uw telling te houden met u wanneer u uit eten. Het doel is om uw lijst beschikbaar te houden, zodat u kunt updaten wanneer nodig en dus kun je zien wat je tijdens een bepaalde dag hebt gegeten. Dit geeft u controle over uw dieet.

Uit eten

Elke grote restaurant keten is nodig om voedingswaarde-informatie beschikbaar in hun winkel hebben. Bijkomende informatie is vaak beschikbaar op hun website. Bezoek deze bronnen wanneer je uit eten gaat en het berekenen van je calorie-inname nauwkeurig. Geef je mening over deze voedingswaarde-informatie voordat u een bestelling te garanderen dat je niet nemen in ongewenste calorieën en om te voorkomen dat verrast na de maaltijd.

Hoeveelheid

Goed voor de hoeveelheid is moeilijk wanneer je aan het koken voor jezelf. Wees zo nauwkeurig als je kunt en vergeet niet om de juiste calorieën toe te voegen voor de tweede dan.

Online Bronnen

Gebruik het internet om u te helpen met uw calorieën tellen. Websites kunnen u helpen bij het aantal calorieën van specifieke voedingsmiddelen, maaltijden of complete menu's te bepalen. Gebruik deze bronnen als een bondgenoot in uw calorieën tellen.

Additieven

Het is gemakkelijk om te vergeten over de dingen die u toevoegt aan uw maaltijd. Sauzen kan een hoge bijdrage aan je dagelijkse calorieën tellen zijn; Het is gemakkelijk om deze aan maaltijden toe te voegen zonder het te beseffen je het doet. Zorg ervoor dat deze additieven te tellen.