Basis Anatomie van het Menselijk Lichaam

Het menselijk lichaam is een geweldige living machine met honderden onderdelen die voor het grootste deel, samen talloze taken foutloos uitvoeren. Hoewel een complex systeem, de menselijke anatomie valt uiteen in een aantal afzonderlijke processen of systemen, die elk een specifieke functie. De combinatie van deze systemen komt neer op het volledige anatomie van het menselijk lichaam.

Hip Bone's verbonden met de ....

De menselijke anatomie wordt rechtop gehouden door botten, zonder die mensen zou zijn vormeloze blobs. Er zijn 205 botten, gemiddeld, in het menselijk lichaam voor volwassenen, waarvan de meeste zijn verbonden met andere botten.

Verplaatsingen

Botten kan de draagstructuur zijn, maar zonder spieren er geen beweging is. Wandelen, praten, zitten, staan ​​- dit alles vereist de spieren die verbinding maken en de botten te verplaatsen.

Houd het Pumping

De bloedsomloop verplaatst bloed door het lichaam in een gesloten lus die nodig is naar de extremiteiten en dan terug naar het hart en de longen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof en andere materialen door middel van het lichaam; witte bloedcellen helpen om infecties te bestrijden.

In en Out

De zuurstof vervoerd in rode bloedcellen, die wordt verbrand door het lichaam als brandstof, afkomstig van het vermogen om te ademen. Belangrijkste component van het ademhalingssysteem is de longen, die lucht zet in de bloedbaan bij elke ademhaling.

Zenuwknoop

Het lichaam heeft zijn eigen communicatienetwerk dat de signalen doorstuurt naar en van de hersenen. Deze signalen die dergelijke sensaties zoals pijn en temperatuur kan worden gedragen door het zenuwstelsel en geïnterpreteerd door de hersenen.

Intuïtief gevoel

Natuurlijk, dit alles moet voedsel aan de elementaire bouwstenen zoals vitaminen en mineralen, alsmede de energie we moeten dingen. De energie uit voedsel wordt opgenomen over de lengte van het spijsverteringsstelsel, via de maag, darmen en andere spijsverteringsorganen.