Banana Peel Remedies

Banana Peel Remedies

Bananen zijn rijk aan kalium en een gezonde snack, maar de schil van de vrucht biedt een aantal voordelen. Mensen op zoek naar natuurlijke remedies en behandelingen vinden de banaan pellen een goede keuze voor meer dan alleen de composthoop. Met behulp van bananenschil voor een huis remedie is een low-cost en volledig natuurlijke behandeling die de banaan een fruit bij de hand te houden in uw keuken maakt.

Insectenbeten

Gebruik bananenschillen om de jeuk en zwelling van een insectenbeet te verminderen. Wrijf de binnenkant van de schil direct op de beet, volgens Cait Johnson, assistent producer van "Care2 Gezond Leven Nieuwsbrieven." Zorg ervoor dat het deel van de schil die het vruchtvlees en niet de buitenste gele huid bevat te gebruiken.

Wart Removal

Banaan schillen zijn een folk remedie voor het verwijderen van wratten. Plaats de bananenschil direct op de wrat, en houd het op zijn plaats met een verband. Gebruik de binnenkant van het fruit met de gele huid naar buiten gericht. Draag de bananenschil behandeling 's nachts om de wrat na verloop van tijd te elimineren.

Psoriasis Behandeling

Psoriasis is een huidaandoening die pijnlijke schilfering van de huid veroorzaakt. Er is geen remedie voor psoriasis, maar behandelingen zoals bananenschil kan de pijn en droge plekken te verlichten. Wrijf de vlezig binnenkant van de schil over de getroffen gebieden om de symptomen te verlichten.

Oplossing voor Dull Planten

Poets de bladeren van uw kamerplanten met de binnenkant van een bananenschil. Veeg de bladeren naar de vuil en stof te verwijderen en geef ze een glanzend uiterlijk.

Bladluis Remedy

Afschrikken bladluizen met cut-up banaan schillen geplaatst in het vuil rond planten die u wilt beveiligen. Snijd de schil in kleine stukjes, en laat ze drogen voordat het begraven in een paar centimeter van vuil rond uw planten.