Bacopa & Anxiety

Bacopa & Anxiety

Angst is een veel voorkomende kwaal in de moderne samenleving, maar sommige mensen last van angst om een ​​dergelijke mate dat het hun vermogen om hun leven op een normale en gezonde manier beïnvloedt. Wanneer angst wordt dit extreme, wordt een patiënt vaak gediagnosticeerd als een angststoornis. Soms zijn mensen die denken dat ze depressief zijn eigenlijk lijden aan angst en kunnen baat hebben bij het nemen van anti-angst-medicatie. Hoewel er farmaceutische opties voor de behandeling van angst, kan mensen ook van een aantal natuurlijke behandeling opties. Bacopa is een van de vele kruiden en verdere behandeling voorgesteld door natuurgenezers en kruiden specialisten voor de behandeling van angst.

Angst Symptomen

Het kennen van de symptomen van angst is belangrijk om te kunnen identificeren uw conditie. Als u niet zeker of u last heeft van angst of andere psychische stoornis, moet u een arts, psycholoog of een andere geestelijke gezondheidszorg deskundige te kunnen helpen bij het vaststellen van uw conditie te raadplegen. Slechts eenmaal een diagnose is gesteld, kan u de beste optie voor de behandeling van uw persoonlijke situatie. Symptomen van angst zijn vermoeidheid, slaapproblemen, buikpijn, spijsverteringsproblemen, zweten, hartkloppingen en irritatie, aldus de Universiteit van Michigan Health System.

Bacopa

Bacopa, ook wel bekend als Brahmi of water hysop, is inheems in moerassige gebieden van India. Het is bekend in de westelijke gebieden van de wereld als een waterplant en wordt vaak gebruikt in aquaria. Hoewel de meeste onderdelen kunnen worden gebruikt, zijn moderne preparaten meestal gemaakt van extracten van de stam en de bladeren van de Bacopa plant. Ayurvedische geneeskunde beoefenaars hebben gebruikt Bacopa enkele eeuwen voor een verscheidenheid van gezondheidsproblemen, waaronder astma, epilepsie en psychische stoornissen.

Functie

Bacopa bladeren bevatten saponinen, chemische verbindingen in planten met een verscheidenheid van voordelen voor de gezondheid van de mens. Bacosides zijn een specifiek type van saponine gevonden in Bacopa bladeren; het is deze stof die verantwoordelijk geacht voor acties Bacopa binnen het menselijk lichaam. Studies over Bacopa hebben gevonden dat het kruid verbetert mentale functies, verhoogt leervermogen, vermindert depressie en angst, en beschermt hersencellen door zijn antioxiderende eigenschappen, volgens de Universiteit van Michigan Health System. Andere functies van de Bacopa omvatten genezing en het voorkomen van maagzweren en ontspannen de spieren van de luchtwegen en darmen.

Dosering

Boswelliazuur geneesmiddel suggereert dosering tussen vijf tot 10 gram per dag in de vorm van een poedervormig kruid. Onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de Bacopa heeft over het algemeen gebruikt doseringen tussen de 300 tot 450 mg per dag van een Bacopa supplement gestandaardiseerd op 55 procent bacosides, volgens de Universiteit van Michigan Health System. U moet volgen de dosering op de fles bij het nemen van Bacopa, of een arts te raadplegen voor meer informatie over de juiste dosering in individuele gevallen.

Side Effects

Bacopa heeft weinig bijwerkingen wanneer genomen zoals aanbevolen. Sommige bijwerkingen die kunnen optreden bij sommige mensen zijn droge mond, misselijkheid en verhoogde spiervermoeidheid. Drug interacties mogelijk tussen Bacopa en Perfenazine, Prochlorperazine en Thioridazine, alle farmaceutische middelen die in de behandeling van diverse psychiatrische stoornissen. Je moet niet Bacopa nemen als u op dit moment op een van deze medicijnen.

Inname Bacopa

Bacopa is genomen op een dagelijkse basis, vaak verdeeld in twee of drie doses gedurende de loop van een dag. Bacopa, net als farmaceutische medicijnen, kan het enige tijd om te gaan werken te nemen. Resultaten moeten worden gezien na 12 weken van de reguliere therapie met Bacopa, al is de tijd die nodig is voor de verlichting van de symptomen om te beginnen zal waarschijnlijk variëren van de ene persoon naar de volgende.